Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Kaymakam Soytürk'ten Ödüllü Gazetecilere Tebrik Ziyareti'

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, “Kızkalesi Medya Günleri” adı altında 4’ncü kez icra edilen etkinliğe

'Kaymakam Soytürk'ten Ödüllü Gazetecilere Tebrik Ziyareti'

Gündem   A+a-

İskenderun'u temsilen iştirak eden ve Yerel Medya Özendirme Yarışması’nda dereceye girerek, haber, fotoğraf ve sayfa tasarımı dalında ödüle layık görülen basın mensuplarını ziyaret ederek, başarılarından dolayı tebrik etti.
Erdemli Belediyesi ev sahipliğinde, Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun koordinasyonunda, çeşitli il ve ilçelerden çok sayıda gazeteci ve foto muhabirlerin iştirakiyle 5-6-7 Ekim 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen “4.Kızkalesi Medya Günleri” kapsamında icra edilen Yerel Medya Özendirme Yarışması’nda; Gazete, dergi, radyo, internet haber sitesi, televizyon ve spikerlik vb. dallarda tecrübelerini ve yeteneklerini sergileyen 35 medya mensubunun eserleri ödüllendirildi.
İlçemizde günlük siyasi bağımsız gazete olarak neşredilen Ses Gazetesi Muhabiri Akın Bodur “Savaş Gerçeği Öldürdü” konulu haberine istinaden, Sayfa Sekreteri Berkay Arıkan ise “Suriyeli Çocuk” konulu haber fotoğrafına istinaden ödül alırken, İlçemizde neşredilen Esnaf Dergisi İmtiyaz Sahibi Serpil Korkmaz da “Sanatın Savaşa Yenilgisi” konulu sayfa tasarımına istinaden yılın en iyi dergi sanat sayfası tasarımı dalında ödül aldığı bilgi edinildi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş