Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Eğitim Adına Anlamlı Ziyaret

Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem ve Kurumsal İletişim Direktörü Ercan Aflaz,

Eğitim Adına Anlamlı Ziyaret

Eğitim   A+a-

Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardım Eğitimde çığır açan, yeniliklerle eğitimdeki kaliteyi yükselten Yükseliş Koleji Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde yapılan görüşmelerle de önemli adımların öncülüğünü üstleniyor.
Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem ve Kurumsal İletişim Direktörü Ercan Aflaz, Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Reha Denemeç'e konuk oldular.
Gerçekleştirilen ziyarette Yükseliş Koleji'inin eğitim, teknoloji ve bilim adına yapmış olduğu donatılar ve eğitimin daha kaliteli düzeye gelmesi için fikir alışverişinde bulunuldu.
Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak adına Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü'nün çalışmalarından gurur duyduğunu belirten Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcısı Reha Denemeç, okul kurucusu Nuri Üysen' e teşekkür ederken, Genel Müdür Aykut Davut Öktem, okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilere üstün başarılar diledi.
Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Genel Müdürü Aykut Davut Öktem ise, Kabulden dolayı Denemeç'e teşekkür ederken, eğitimin çıtasını en yüksek seviyelere çıkarmak için var güçleriyle çalışacaklarını önemle ifade etti.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş