Skip Navigation Links

İskenderun'da bomba paniği yaşandı..

Hatay'ın İskenderun İlçesinin en işlek caddesi üzerinde bir çöp kenarına bırakılan tekerlekli seyahat bavulu bomba şüphesiyle polisi harekete geçirdi,

Yaşam   A+a-

bombapankb.jpg" />

Hatay’ın İskenderun İlçesinin en işlek caddesi üzerinde bir çöp kenarına bırakılan tekerlekli seyahat bavulu bomba şüphesiyle polisi harekete geçirdi, çevredeki vatandaşlar ise heyecanlı dakikalar yaşadılar.
İskenderun Şehit Pamir Caddesi ile Kanatlı Caddelerinin kesiştiği noktada kaldırım kenarında bırakılan seyahat çantası bomba şüphesiyle polise bildirildi. Şüpheli paketin bulunduğu noktada bulunan tüm işyerlerindeki çalışanlar uzaklaştırıldı. Polis caddenin dört tarafına yaklaşık 200 metrelik güvenlik alanı oluşturarak şeridi çekti. Kentin en işlek caddesi Şehit Pamir’de trafik akışına izin verilmedi.
Havuzlu Çarşı, Kanatlı caddesi ve Şehit Pamir’de vatandaşlar olup biteni güvenlik şeridinin dışında merak ve heyecanla izledi. Bazı vatandaşlar apartmanların penceresinden olup biteni meraklı bakışlarla anlamaya çalıştı.
Bu arada İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Bomba imha ekipleri olay yerine çağrıldı. Özel kıyafetiyle şüpheli bavulun yanına gelen Bomba imha uzmanı önce paketi inceledi. Bomba olabilme ihtimali zayıf olduğuna kanaat getirdiği şüpheli paketin üst tarafından maket bıçağı ile keserek iç kısmına ulaşan uzman bavulun içerisinde spor malzemeleri olduğunu saptadı.
Bomba olmadığı anlaşılan seyahat bavulunu Uzman kulpundan tutup tekerlekleri üzerinde sürükleyerek ekiplerin yanına götürdü. Şüpheli paketin bomba olmadığını öğrenen vatandaşın da heyecanlı bekleyişi sona erdi. Yaklaşık 15 dakikalık bir çalışma sonrasında trafik akışına izin verilen kentin işlek caddesinde yeniden canlılık devam etti.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, Bomba şüphesiyle müdahale edilen bavulun içerisinde bomba niteliğinde bir şey olmadığını spor malzemeleri ve iç çamaşırı çıktığını söyledi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet