Skip Navigation Links

Hatay Halkının Sağlığı Emin Ellerde

Vatandaşların sağlıklı ve kaliteli gıda ürünü tüketmesi için rutin kontrol ve denetimlerini her geçen gün arttırarak gerçekleştiren

Hatay Halkının Sağlığı Emin EllerdeWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, toplum sağlığını tehdit eden iş yerlerine göz açtırmamaya devam ediyor.
 
9 Ekim Salı günü vatandaşlardan gelen bir ihbarı değerlendiren HBB 1. Bölge zabıta ekipleri, Antakya Karlısu Mahallesi’nde ruhsatsız üretim yapan süt ürünleri imalathanesi tespit etti.
 
Büyükşehir zabıta ekipleri, Suriye uyruklu vatandaşlar tarafından sağlıksız şartlarda, merdiven altı imalathanede üretildiği tespit edilen 50 kg peynir, 96 kg tuzlu yoğurt, 30 kg krema, 103 kg süzme yoğurt ve 105 kg taze yoğurdu İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevlileri ile birlikte toprak altına gömerek imha etti.
 
İnsan sağlığını tehdit eden imalathane ve ürünler karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Büyükşehir zabıtası, ihbarı gerçekleştiren duyarlı vatandaşlara teşekkür etti.
 
Hatay halkının sağlığını ve güvenliğini koruyacak uygulama ve denetimlerine ara vermeden devam edeceklerini de ifade eden HBB zabıtaları, halk sağlığını tehlikeye sokacak hiçbir iş yeri ve ürüne izin vermeyeceklerini de sözlerine ekledi.
 
 
Hatay Halkının Sağlığı Emin Ellerde videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet