Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Genç Beyinler Payas'ta Işıyacak

Aura Estetik ve Güzellik Merkezi geçtiğimiz yıl “Minik Ayaklar Üşümesin” projesinin ardından,

Genç Beyinler Payas'ta Işıyacak

Eğitim   A+a-

Aura Estetik ve Güzellik Merkezi geçtiğimiz yıl “Minik Ayaklar Üşümesin” projesinin ardından, şimdi de “Genç Beyinler Işısın” kampanyasına imza atarak, eğitime katkı vermeye devam ediyor.
Bu proje kapsamında, Hatay genelinde boş duran Kütüphane raflarını kitaplarla doldurup süsleyen Aura Estetik ve Güzellik Merkezi bu kez de Hatay’ın Payas İlçesi’nde 2 okulun kütüphanesini doldurdu. Payas İlçe Milli Eğitim Müdürü Eray Sarı bu katkılarından dolayı Güzellik ve Estetik Merkezi ortakları Müge Güler ve Serap Çam'a teşekkür etti.
Aynı zamanda bir eğitimci olan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan'ı ziyaret eden eğitim gönüllülerine İskenderun Teknik Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Nurten Çelik ile Av. Aylin Akbay Rende de eşlik etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Aura Güzellik ve Estetik Merkezi ortakları Müge Güler ve Serap Çam, “Aura olarak işimizde en iyisini hedeflerken, içinde yaşadığımız toplumun ihtiyaçlarına faydalı çözümler üretmek amacıyla da sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmekteyiz. Bu bilinçle başlattığımız, çözüm ortaklarımız ve bağışçılarımız sayesinde ulusal boyuta taşıdığımız “Minik Ayaklar Üşümesin” projemizin bünyesinde 2016 yılından itibaren Hatay içerisinde 40, Doğu Anadolu Bölgesi’nde de 20 olmak üzere toplamda 60 okulda 2000 çift ayakkabı hediye ederek ihtiyaç sahibi çocuklarımızı mutlu etme fırsatı yakaladık. Bu projemizin yanına bir yenisi olan “Genç Beyinler Işısın” projesini ekleyerek Haziran ayında Hatay’ın Kumlu İlçesi’nde bulunan 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu’na 550 adet kitap ve 1 adet bilgisayar yardımında bulunduk. Kütüphane kampanyamıza devam ederek Hatay’ın Payas İlçesi’nde bulunan Mimar Sinan İlköğretim Okulu ve Atatürk Ortaokulu’nun kütüphanelerinin boş duran raflarını, genç kardeşlerimizin geleceğine ışık tutacak ve ruhlarını güzelleştirecek cümleler içeren kitaplarla doldurmak için tekrar harekete geçmeye karar verdik. Kitap yardımı kampanyamıza destek veren İskenderun Teknik Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Nurten Çelik, Avukat Uzman Arabulucu Aylin Akbay Rende ile Payas Belediyesi’nden Deniz Bilgay’ın öncülüğünde ve tüm kitapsever dostlarımızın katkılarıyla toplamış olduğumuz 700 adet kitabı, 7 adet satranç takımını ve 1 adet bilgisayarı okullarımızın ihtiyaçları doğrultusunda kısa zamanda bir araya getirmeyi başardık.” ifadesinde bulundular.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, YÖK Denetleme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Güler Alkan da, katkılarından dolayı Müge Güler ve Serap Çam’a, bu süreçte emeği geçen İskenderun Teknik Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Nurten Çelik ile Av. Aylin Akbay Rende’ye teşekkür etti. Başkan Bekir Altan, misafir ettiği eğitim gönüllülerine Payasstem Merkezi’ni ve külliyatı gezdirerek bilgi verdi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş