Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bekır Altan Muhtarla Buluştu

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Altınözlü muhtarlarla kahvaltı da buluştu.

Bekır Altan Muhtarla Buluştu Web
TV

Payas   A+a-

 Altınözlü 30 muhtara kahvaltı veren Bekir Altan, muhtarlara seslenerek; “coğrafyalarımız farlı olsa bile biz sizlerle gönül bağı kurmak için bir araya geldik.” diyerek yerel seçimler öncesinde muhtarların dertlerini dinledi.
Mahalle muhtarlarının da sorunlarını dinleyerek sorunlara yardımcı olacağını söyleyen Bekir Altan Kooperatif kuruluşları, muhtarlar, mahalli idareler, ilçe belediyeleri ve muhtarlar ile iletişimin güçlenerek hizmetlerini sürmesi gerektiğini ifade etti.

Her Zaman Sahadayız

“Gönül sohbet etmek ister, çay kahve bahanesi olur. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Bugün çocuklarınızı dostlarınızı veya farklı programları bırakıp geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Sizleri de Payas’a bekliyoruz. Siyasetçiler şunu eksik yapıyorlar. Gün geldiği zaman sahaya düşüyorlar, biz her zaman sahadayız.
Herkes bu göreve gelirken toplumun karşısına çıkarak oy oranıyla geldi. Muhtarlar aman aman bir konu olmazsa çok sosyal bir problem olmazsa kolay kolay seçim kaybetmez. Kooperatif başkanları seçimleri kaybetmezler. Çünkü hep halkıyla birliktedirler. Cenazeyle düğünle iyi ve kötüyü birlikte paylaşırlar her türlü sosyal olayda birliktedir. Halk kafasında bir şey oluştuğu zaman en yakın seçilmişinin yanına gider.”
 
 
 
 
 
 
 
 
Bekır Altan Muhtarla Buluştu  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş