Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Karayılan’da Parkların Ve Yeşil Alanların Bakımı Yapılıyor

Yeşilin ve doğanın korunmasına önem gösteren İskenderun Belediyesi ilçe genelinde budama ve bakım çalışmalarına devam ediyor.

Karayılan’da Parkların Ve Yeşil Alanların Bakımı Yapılıyor

Yerel   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, park bahçe müdürlüğüne bağlı ekiplerinin kent genelinde çalışmalarına devam ettiğini belirtti.
İskenderun Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğüne bağlı ekipler Karayılan'da yeşil alanlarda bakım, çiçeklendirme, sulama, yabani ot temizliği ve ağaç budama çalışmaları gerçekleştiriyor.
Çevreye Önem Veriyoruz
Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından mevsimlik budama ve bakım çalışmaları belirlenen program dâhilinde ilçenin farklı noktalarında devam ediyor. Ekipler Karayılan’da ağaçların gelişimini kuvvetlendirmek ve sağlıklı yaşamalarını sağlamak amacıyla budama ve bakımları büyük bir özen içerisinde yerine getiriyor “dedi.
Başkan Seyfi Dingil,” Kentin farklı mahallelerinde parkların yanı sıra yol kenarında, orta refüjlerde ve kavşaklarda ağaçların ve bunun yanında kuruyan ve tehlike yaratabilecek ağaçların mevsimlik budamaları yapılıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz periyodik olarak yapılması gereken budama işlemlerinin en uygun bir şekilde yapıyor” diye konuştu.
Belediyeden yapılan açıklamada, çalışmaların farklı ekipler halinde ilçe genelinde devam edeceğini belirtilirken budama işlemleri ile mevsimlik bakımların yanında uzayan ağaç dallarının elektrik ve diğer hatların tellerine girmesi ile oluşabilecek olumsuzluklarda önlenmiş oluyor.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş