Skip Navigation Links

Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi açıldı

Kurdeleyi başkan Civelek kesti Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi açıldı

Yaşam   A+a-

Kadın sağlığı ve spor merkezi zincirinin 52. halkası İskenderun'da hizmete açıldı.
B-Fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi'nin açılışını İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf Civelek yaptı.

Belediye Başkan Yardımcıları Haluk Arlı ve Sefa Boran, belediye meclis üyeleri ile davetlilerin katıldığı kokteyl ile hizmete giren B-Fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi'nde, spor aletleri, duş, sauna, masaj salonu bulunuyor.
 

Açılışta konuşan Başkan Civelek, sporun sağlıklı yaşam konusunda önemine dikkat çekti. Açılan merkez ile bayanlara sağlık hizmeti verileceğini, bilinçli spor ile sağlam bir bünye kazandırılacağını vurgulayan Başkan Civelek, hayırlı olması temennisinde bulundu. Civelek'e merkezi de gezdiren işletme sahibi Şahsene Tanrıverdi, kadınlara yönelik düzenlenen merkezde sunulacak hizmetlerle ilgili bilgi verdi.
B-Fit sisteminin 15 yaşından 75 yaşına dek herkes için uygun bir spor programı olduğunu belirten Tanrıverdi, "Tüm dünyada uygulanan bu sistemin, vücudun her noktasını verimli bir şekilde çalıştırarak, 30 dakikada vücudun ihtiyacı olan günlük sporu yaptırdığı kanıtlanmıştır" dedi.
Sporun bir lüks olmadığını bu nedenle ekonomik fiyatlarla hizmet verileceğini söyleyen Tanrıverdi, şöyle devam etti: "Fazla kilo, obezite, kolestrol, yüksek şeker, tansiyon, uykusuzluk, yorgunluk, sırt, bel ağrıları ve postür bozukluğuna bağlı diğer ağrılar, osteoporoz, kroner kalp hastalıkları, menopoz dönemine bağlı şikayetler, depresyon gibi problemlerin, hastalıkların önlenrmesinde ve tedavisinde B-Fit egzersiz programı etkili (terapötik) iyileştirici egzersizler grubuna girmektedir."
B-Fit Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi Yenişehir mah. Mithatpaşa cad. As Apt. No:18 zemin kat adresinde hizmet vermeye başladı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet