Skip Navigation Links

Karaağaç Spor'da Futbolcular Galibiyet Yemini Etti

Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Ceyhan Spor maçında tüm taraftarlarımızdan destek beklemekteyiz' dedi.

Karaağaç Spor'da Futbolcular Galibiyet Yemini Etti

Spor   A+a-

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4. Grubunda mücadele eden Arsuz Karaağaç Spor, Cayhan Spor maçı hazırlıklarını Karaağaç Belediye Spor tesislerinde Teknik Direktör Mehmet Çetin nezaretinde sürdürüyor. Turuncu Beyazlı ekip Arsuz Karaağaç Spor'da takım kaptanı Ferit Cömert ile forvet Ali Yıldırım'ın sakatlığı teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Arsuz Karaağaç Spor'da aldıkları başarısız sonuçların ardından moralleri bozuk olan futbolcular antrenman sonrası kendilerini affettirmek için bu hafta oynayacakları Ceyhan Spor karşısında galibiyet yemini etti.
 
Emir Aracı'dan Destek Çağrısı
Arsuz Karaağaç Spor Başkan vekili Emir Aracı, "Ligin başında olmamıza rağmen alınan başarısız sonuçlar bizleri olduğu gibi taraftarlarımızı da derinden üzmüştür. Karaağaç Spor sadece Karaağaçlıların değil tüm bölge insanlarımızın takımıdır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Ceyhan Spor maçında tüm taraftarlarımızdan destek beklemekteyiz" dedi.
 
Doğan Çam "Galibiyetten Başka Bir Düşüncemiz Yok"
Arsuz Karaağaç Spor Genel Kaptanı ve transfer komitesi Başkanı Doğan Çam'da yaptığı açıklamada, "Gerek yönetimimiz, gerek ise camiamız bu hafta oynayacağımız Ceyhan Spor karşılaşmasında galibiyetten başka bir düşüncesi yoktur. Tüm futbolcularımızın da bu hassasiyetimizi beyinlerinin bir kenarına monte etmelerini beklemekteyiz. Bu nedenlerden dolayı takımımızı Cuma gününden itibaren kampa alacağız" dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet