Skip Navigation Links

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun..

MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni Eğitim Öğretim yılı nedeniyle Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu’nu ziyarett

Yeni Eğitim Öğretim  Yılı Hayırlı Olsun..Web
TV

Eğitim   A+a-

 MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, yeni Eğitim Öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına şöyle devam etti:
“Bizler Türk Milletinin devamı için bilgi olan her şeyin yanında hep beraberiz. Elbette ki bu ülkenin bölücüleri ve yıkıcıları bir olmamız mümkün değil. Bilgi deyince Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman yanınızdayız. Sizlere başarılar diliyorum.” dedi.
Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine şöyle devam etti:
“Herkesin milli eğitimle bir bağlantısı var. İskenderun büyük bir ilçe, 58 bin öğrencimiz var. Dolayısıyla oturmuş bir Milli Eğitim olarak avantajlıyız, 80’e yakın personelimiz var, 3500’e yakın öğretmenimiz var, elimizde çok güçlü öğeler var ama bunun dışında büyük ve kalabalık oluşu zaman zaman ufak tefek aksaklıklar oluşturuyor. Bir de sizlerin desteğiyle en güzel şekilde yönetmeye talibiz. İlçe Milli Eğitim de 5. yılım benim, şube müdürü olarak burada görevliydim. 3 aydır da bayrağı devraldık, bu bayrağı sonuna kadar en güzel şekilde taşıyacağız.” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Yeni Eğitim Öğretim  Yılı Hayırlı Olsun.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet