Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Üç Yıllık Hasret Cilvegözü’nde Gözyaşlarıyla Son Buldu

Ellerinde çiçeklerle bir haftadır ailesini bekleyen Enes Huleyf’in eşi ve iki çocuğunun buluşmasında gözyaşları sel oldu

Üç Yıllık Hasret Cilvegözü’nde Gözyaşlarıyla Son BulduWeb
TV

Yaşam   A+a-

 Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Gümrük Kapısı’nda her gün elinde çiçeklerle bekleyen Suriyeli Enes Huleyf, 3 yıldır görmediği ailesine kavuştu.
Suriye’de yaşanan iç savaş sebebiyle üç senedir ailesine hasret yaşayan ve bir haftadır Cilvegözü Gümrük Kapısı’nda ellerinde çiçeklerle bekleyen Enes Huleyf’in hasreti sona erdi.
Evraklarında yaşanan sorun sebebiyle bir haftadır Türkiye’ye sığınmayı bekleyen ailenin sorunu çözüldü. İlk olarak ailenin eşyaları Türkiye’ye ulaşırken, daha sonra büyük bekleyiş başladı. Cilvegözü Sınır Kapısı’nda ailenin görünmesinin ardından Enes Huleyf ve ailesinin yıllardır beklediği sahne yaşandı. Üç yılın özlemini yaşayan aile bireyleri, birbirlerine uzun uzun sarılırken, gözyaşları da adeta sel oldu.
Eşi Nur Tebuş ve çocukları Nizar ile Halla’ya kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Enes Huleyf, “Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bir haftadır benimle oldunuz. Türkiye’ye ve özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
Huleyf’in eşi Nur Terbus da mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi:
“Çok yoruldum çok bekledim ama sonunda eşime kavuştum.”
Uzun süreli ayrılığın ardından çocuklar babalarına sıkıca sarılırken, sonrasında aile mutlu bir şekilde evinin yolunu tuttu.
 
 
 
 
 
 
 
Üç Yıllık Hasret Cilvegözü’nde Gözyaşlarıyla Son Buldu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar