Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İstanbul’da İskenderun Standı Yoğun İlgi Gördü

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İstanbul’da düzenlenen Hatay günlerinde belediyenin standının yoğun ilgi gördüğünü belirtti.

İstanbul’da İskenderun Standı Yoğun İlgi Gördü

İskenderun   A+a-

 Hatay Valiliği ve Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği (HATİAB) işbirliği ile bu yıl 8.’cisi düzenlenen "İstanbul’da Hatay Günleri" sona erdi.
VERİMLİ BİR ETKİNLİK OLDU
Maltepe Sahil alanında gerçekleştirilen etkinlik boyunca stantlara birçok yurt içi ve yurt dışı ziyaretçinin geldiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”düzenlenen tanıtım fuarında İskenderun Belediyesi standı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Belediyemizin standında şehrin tanıtımını içeren rehber ve şehri tanıcı materyaller ziyaretçilere sunuldu. Konuklar ile yakından ilgilenerek belediyemizin faaliyetleri anlatıldı, çeşitli ikramlar yapıldı. İskenderun’un kültürünü, tarihini, doğa güzelliklerini anlatan video gösterimi yapıldı” dedi.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” düzenlenen organizasyonda emeği geçenlere, Hatay tanıtım günlerine gerek yurt içinden gerek yurt dışından gelen tüm ziyaretçilere, HATİAB yöneticilerine ve fuar boyunca özverili çalışmalarından dolayı emeği geçen tüm görevlilere herkese teşekkür ediyorum " diye konuştu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş