Skip Navigation Links

Bıkmaz'dan Ural'a geçmiş olsun ziyareti..

Yönetim kurulu üyesi Celal Ural'ın tedavi altına alındığını duyan DSP İskenderun İlçe Başkanı Ali Bıkmaz, soluğu hastanede alarak geçmiş olsun ziyaret

Yaşam   A+a-

Demokratik Sol Parti İskenderun İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Celal Ural, hava sıcaklığının normalin çok üstünde seyretmesi üzerine yüksek tansiyon şikayetiyle İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Celal Ural, üç gün hastanede kontrol altında tutuldu.
Yönetim kurulu üyesi Celal Ural’ın tedavi altına alındığını duyan DSP İskenderun İlçe Başkanı Ali Bıkmaz, soluğu hastanede alarak geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Demokratik Sol Parti’nin önemli neferlerinden Celal Ural’ın İskenderun siyasetine önemli katkı sunduğunu belirten İlçe Başkanı Ali Bıkmaz, sağlığını önemsemeden memleketin çıkarları için siyaset yapan Celal Ural’a, “İskenderun’un size ihtiyacı varken, en önemlisi sağlığınıza da dikkat etmek durumundasınız. Sağlığınıza dikkat etmezseniz çok sevdiğiniz İskenderun’a ve Türkiye’ye hiçbir şey veremezsiniz” dedi.
Tecrübeli siyasetçi Ali Bıkmaz, Celal Ural’ın sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi aldıktan sonra hastaneden ayrıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet