Skip Navigation Links

Arsuz’da Gaziler Günü Kutlandı

Ülkemizin her karış toprağına terlerini ve kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran,

Arsuz’da Gaziler Günü Kutlandı

Kültür Sanat   A+a-

Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan, Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü ilçemizde kutlandı.
 
Kutlama programına; Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Garnizon Komutanı Albay Cengiz Çoban, Arsuz Belediye Başkan Vekili Sami Üstün, İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, İlçe Jandarma Komutanı Burak İnan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İlçe Müdürleri, Siyasi Parti Teşkilatlarının ve Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Şehit Aileleri ve Gaziler, Askeri Erkân, Emniyet Personeli, Mahalle Muhtarları ve vatandaş katıldı.
 
Atatürk Anıt Alanı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreninde; Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Muharip Gaziler Derneği Arsuz Temsilciliği çelenklerinin Ata’mızın manevi huzuruna sunulmasının akabinde, saygı duruşu ve İstiklal Marşımız eşliğinde şanlı bayrağımız göndere çekildi.
 
Asteğmen Ömer Can Telci ve Muharip Gaziler Derneği Arsuz Temsilcisi Hayri Hançer günün anlam ve önemine yönelik konuşma yaptı ve şiirler okudu.
 
Daha sonra Gazilerimizle sohbet edilip ikramda bulunulduktan sonra program sona erdi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet