Skip Navigation Links

Melekler Kreş’te Mutlu ve Özgüvenle Büyüyorlar..

Ebeveynlerin bilinçlenmesi, eğitim seviyesinin yükselmesi, çocukların okul öncesi eğitimine verilen önemi de artıran önemli bir unsur.

Melekler Kreş’te Mutlu ve Özgüvenle Büyüyorlar.. Web
TV

Eğitim   A+a-

 Yabancı dil eğitimi, müzik, resim ve el becerilerinin gelişmesinde çok önemli olan el sanatları uygulamaları, özgüveni yüksek, kendini rahat ifade edebilen, küçük yaşta kendine hedef belirleyen nesillerin yetişmesine katkı sunan okul öncesi eğitim kurumları, kendi aralarında da tatlı bir rekabet içindeler.
Okul öncesi kurumların rekabet halinde olması ise bir çok yeniliğin sektöre girmesine olanak sağlıyor.
Hatay’ın Arsuz ilçesi Karaağaç Mahallesi’nde Diba yolu üzerinde 3 yıldır hizmet veren Melekler Kreş, Çocuk Gelişimi Uzmanı Nilay Ünlü’nün 11 yıllık tecrübesi ile çok yönlü gelişimleri takip edilen, özgüveni yüksek, kendini doğru ifade edebilen, hedefleri olan, yabancı dilde sağlam bir temele sahip çocuklar yetiştiriyor.
Çocukların çok yönlü eğitimi üzerine kurulu sistemiyle İngilizce’yi yaşayarak öğreten dersleri, organik besinlerden hazırlanan menüsü, çocuklara kendilerini evlerinde hissettirecek sıcak bir ortam sunan Melekler Kreş, mutlu ve özgüveni tam çocuklar vaatediyor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Melekler Kreş’te Mutlu ve Özgüvenle Büyüyorlar..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet