Skip Navigation Links

'İyi Bir Kadroya Sahibiz, Ligi Zirvede Bitirmeyi Hedefliyoruz'

Cumartesi günü Osmaniyede kampa girecek olan Arsuz Karaağaç Spor'da As Başkan Doğan Çam yaptığı açıklamada,

'İyi Bir Kadroya Sahibiz, Ligi Zirvede Bitirmeyi Hedefliyoruz'

Spor   A+a-

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Turuncu Beyazlı ekip Arsuz Karaağaç Spor, yeni sezon öncesinde çalışmalarını Teknik Direktör Mehmet Çetin nezaretinde sürdürüyor. Karaağaç Belediye Spor tesislerinde çalışan futbolcular Turuncu Beyazlı camiasına galibiyet sözü verdiler.
 
As Başkan Doğan Çam, "Camiamızı Yanımızda Görmek İstiyoruz"..
 
Arsuz Karaağaç Spor As Başkanı Doğan Çam, yeni sezon öncesinde yaptığı açıklamada, "Yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte İmkanlarımız dahilinde titiz bir çalışmanın ardından taraftarlarımızın gözüne hoş gelen, ve çok koşan bir ekip kurduk. Camiamız desteğini her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaşacağımız 7 Mart Kadirli Demir Spor karşısında güzel futbol sergileyerek kentimize üç puan ile dönmeyi hedeflemekteyiz" dedi.
 
Arsuz Karaağaç Spor Osmaniye'de Kampa Giriyor
 
Arsuz Karaağaç Spor As Başkanı Doğaç Çam yaptığı açıklamada, "Pazar günü Kadirli ilçe stadında oynayacağımız 7 Mart Kadirli Demir Spor karşılaşması öncesinde takımımız Cumartesi günü Osmaniye Royalton otelinde kampa girecektir" dedi.
 
Bu arada pazar günü saat 15.00 da Kadirli İlçe stadında 7 Mart Kadirli Demir Spor ile Arsuz Karaağaç Spor karşılaşmasını Ankara bölgesi hakemlerinden Onur Güneş, Onur Tek ile Kübra Çetinkaya yönetecek.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet