Skip Navigation Links

Eski Vekilden Yeni Başkana Ziyaret

Ziyaret sırasında İskenderun'un büyük sorunu olan elektrik ve su sorununa da değinildi.

Yaşam   A+a-

22. Dönem Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Soydan, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i makamında ziyaret ederek Başkanlığının hayırlı olmasını diledi. Ziyaret sırasında İskenderun’un büyük sorunu olan elektrik ve su sorununa da değinildi.
Ak Partili Eski Hatay Milletvekili Soydan, sözlerine Başkan Civelek’i, İskenderun Belediye Başkanlığına seçildiği için tebrik ederek başladı. Başkan Civelek’e görevinde başarılar dileyen Soydan; “Halkın oylarıyla seçildiniz, umarım halkın taleplerini ve düşündüğünüz projeleri kısa zamanda uygulamaya başlarsınız. İskenderun Belediyesinin takoz değil hizmet üreten bir belediye olacağına inancım tamdır. Önemli olan hizmetin halka ulaşmasıdır. Sizinde bu bakış açısında olduğunuzu biliyorum. Günler çabuk gelip geçiyor, umarım 5 yıl içinde güzel projelere imza atarak, halkın takdirini alırsınız. Başkanlığınızın İskenderun halkımız için tekrar hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ise, “Bu bir bayrak yarışıdır. Biz her zaman herkese eşit hizmetten söz ettik. Eşit hizmet verilmediği zaman sosyal sıkıntı yaşanır. İskenderun şu an istediği yerde değil ama biz İskenderun’u hak ettiği yere getireceğiz. Yinede İskenderun’u bugünlere getiren Belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Belediyeyi kurumsallaştıracağız. Belediye halkın temsil ettiği bir kurum olacak. Kentimizin sivil kuruluşlarıyla, muhtarlarıyla ve basınıyla bir olup yönetime ortak olacağız. En büyük sorun sosyal eşitliğin olamamasıdır ama biz herkese eşit hizmetler vererek sosyal eşitliği uygulayacağız” dedi.
Son olarak İskenderun’daki en büyük sorunun su ve altyapıdan kaynaklı elektrik sorunu olduğunu da sözlerine ekleyen İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, “Bildiğiniz gibi İskenderun’umuzdaki en büyük iki sorun su ve altyapıdan kaynaklı elektrik sorunudur. Elektrik sorununu Ak Partinin girişimleri sonucu çözeceğiz. Su sorunu için de biz girişimlerde bulunduk. Bir imar projesi hazırladık ve bunu uygulamaya koyduk. 5 yıla kadar İskenderun’da su ve elektrik diye bir sorun kalmayacak” şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet