Skip Navigation Links

Kaymakam Horozoğlu tatil kitabı dağıttı..

İskenderun Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, İskenderun Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu öğrencilerine tatil kitabı d

Dünya   A+a-

İskenderun Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, İskenderun Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu öğrencilerine tatil kitabı dağıtıldı.
İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu ve İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Altay tarafından Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu öğrencilerine kitap dağıtıldı.
Sınıfları tek tek dolaşan ve öğrencilere tatilde okumaları için kitap veren İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu; “Çocukların geleceği ülkemizin geleceği. Boş zamanlarını iyi değerlendirmeleri ve tatilde okumaları için kitap dağıtımı yapıyoruz” diyerek kitapları tek tek öğrencilere dağıttı.
İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Altay ise, mahalle muhtarı Mehmet Emin Ekin, Okul Müdürü ve öğretmenler ile birlikte kitapları dağıttı.
Kitapları alan öğrenciler oldukça mutlu olurken Kaymakam Horozoğlu’na yaz tatilinde, dağıtılan kitapların hepsini okuma sözü verdiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet