Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Günışığı’nda Pırıl Pırıl Parlıyorlar..

Birebir eğitim, öğrenmeyi öğreten, yeteneklere göre ilerleyen, yaşayarak öğreten sistem, Özel Günışığı Anadolu Lisesi’nde…

Günışığı’nda Pırıl Pırıl Parlıyorlar.. Web
TV

Eğitim   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesi merkezinde faaliyete giren Özel Günışığı Anadolu Lisesi, eğitim öğretime başladı.
Morallerin yüksek, öğrencilerin heyecanlı olduğu Özel Günışığı Anadolu Lisesi’nde, sıcak ve samimi bir ortamla birlikte, birebir eğitimin farkı hissediliyor.
Arsuz Merkezin ilk özel okulu olma özelliğini taşıyan Özel Günışığı Anadolu Lisesi, genç, dinamik, alanlarında tecrübeli öğretim kadrosuyla öğretim yılına hızlı başladı.
Fen Bilimleri Laboratuvarı, spor alanları, öğrencilerin yeteneklerini geliştirebilecekleri aktivitelerle sağlam temeller üzerine kurulu sistemiyle 2018-2019 eğitim öğretim yılına hızlı başlayan Günışığı Anadolu Lisesi, eğitim ve öğretimi dersliklerden çıkarıp hayatında içinde yaşayarak öğrenmeyi hedefleyen bir anlayışı benimsiyor.
Özel Günışığı Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Özkan Sinan Gökpınar, birebir eğitimle öğrenmeyi öğreten, öğrencilerin yetenek alanlarına göre gelişimlerini sağlayan bir sistemi uyguladığına dikkat çekti.
2018 2019 eğitim öğretim yılına hızlı başlayan Özel Günışığı Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Özkan Sinan Gökpınar açıklamasında şöyle dedi; “Bizler 2015 yılında Akçalı mahallesinde etüt merkezi olarak bu işe başladık. Daha sonra 2016 yılında Gökmeydan’daki şubemizde bu işi daha da büyüttük. 2018 yılında da Günışığı Anadolu Lisesi olarak Eğitim Öğretime başlamış bulunmaktayız. Öncelikli olarak maddi ve manevi katkıları için Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, aile bireylerimizin hepsine çok teşekkür ediyorum. Bizler bu projeyi planlarken çocuklarımızın Arsuz’dan İskenderun’a kadar masraf ve yol çilesi çekmemeleri için bu işe girmiş bulunmaktayız. Bölge halkına yardımcı olmak hem de çocuklarımızın İskenderun’a kadar yol gitmemeleri için onların uykularına biraz daha zaman vermek, yorgunluklarını biraz daha azaltabilmek için böyle bir projeye imza attık. İnşallah Arsuz’umuz için ve bizler için hayırlı bir eğitim öğretim yılı olur.
Günışığı Anadolu Lisesi olarak öncelikle birebir eğitim modelini uygulamaktayız, her öğrencinin tam öğrenmesini hedeflemekteyiz. Öğrencimize ders haricinde destekleme kursları ve birebir etütlerle bu konuda devamlılık sağlayacağız. Öğrencimizin sınav süreci olsun, yazılı notları olsun biliyorsunuz ki sınav süreçlerinde ÖSYM’nin uyguladığı sınavlarda özellikle okul puanı artık ciddi anlamda bir önem arz etmiş bulunmakta. Öğrencimizin hem tam öğrenmesini hem de sınavlarda başarı kaydetmesi için elimizden gelen her şeyi öğrencimizle, velimizle birlikte yapmayı amaçlıyoruz.
Fen laboratuvarımız, kütüphanemiz, görsel sanatlar sınıfımız mevcut. Biz öncelikli olarak öğrenciyi her zaman matematik yapacaksın, fizik yapacaksın, kimya yapacaksın diye yetiştirmek istemiyoruz. Öğrencimizin kendi ilgi ve yetenekleri ne ise o yönde yönlendirmek amacıyla bütün bu imkanları öğrencimize sağlayacağız. Futbol, voleybol ya da müzik, resim gibi alanları da bu yüzden kurumumuzda etkin kullanmayı planlıyoruz. Eğer mümkün olursa Biyoloji öğretmenimizle birlikte belki de organik tarım projesine imza atabiliriz.
Biz organik tarımla ilgili öğretmenimizin isteği üzerine çocuklarımızın da bunu sağlıklı ve planlı şekilde götüreceğimize inandığımız için bu işe sıcak baktık. Günümüzde kimyasal ilaçlar çok fazla kullanılmaya başlandı. Organik tarım bu yönden çok büyük önem arz etmiş bulunmakta. Öğrencilerimizin de bu yönde bilinçlendirilmesi ve bu işin nasıl yapıldığını öğrenmeleri için güzel proje olacağını düşünüyoruz. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında da tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve meslektaşlarımıza başarılar diliyorum. “
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Günışığı’nda Pırıl Pırıl Parlıyorlar..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş