Skip Navigation Links

Pamuk Kreş bu işi biliyor..

Eğitimin ana kucağında başladığı ve sonra da okulda sürdüğü gerçeği unutulmamalı. İskenderun'da düzenlediği etkinliklerle okul öncesi eğitimin kalites

Dünya   A+a-

Eğitimin ana kucağında başladığı ve sonra da okulda sürdüğü gerçeği unutulmamalı. İskenderun’da düzenlediği etkinliklerle okul öncesi eğitimin kalitesini ve yöntemini değiştiren Pamuk Kreş, öğrencilerinin eğitimine verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu. Pamuk Kreş Sahibi Selma Kantarmacı, M.K.Ü. Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Bayram ÖZER’i davet ederek, kurum içerisinde ‘Okul öncesi Eğitim ‘in önemi konulu bir seminer düzenledi.
Pamuk kreş ve çocuk eğitim merkezi kurucusu sayın Selma kantarmacı yaptığı açıklamada,
“ Amacımız, eğitimin ailede başladığı ve anne baba modelinin çocuk eğitimini ve gelişiminde büyük rol oynadığının bilincinde olarak, yaşadıkları problemleri uzman kişilerden destek alarak çözümlemenin gerekliliğini savunuyoruz.
M.K.Ü. Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğrt.Üyesi Asst. Prof. Dr.İsmail GELEN‘in de büyük destekleri ile velilerimize böyle bir hizmet sunmanın mutluluğunu paylaşıyoruz.
Sayın velilerimize hizmetin ve kalitenin en iyisini vermeyi hedefliyor,bundan sonraki aylarda da farklı konularla seminerler düzenleyerek, yelpazemizi genişletmeyi amaçlıyoruz.
Eğitimin en alt basamağı ve en önemli yapı taşı olan biz okul öncesi eğitim kurumlarının bu konuda daha hassasiyet ve duyarlı olmaya davet ediyorum.”dedi.
.Ayrıca katkıda tüm velilerine teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet