Skip Navigation Links

İGEV'de Nefes Kesen Münazara..

İGEV'de gerçekleşen münazarayı, teknolojinin hızlı gelişmesinin günümüz insanını mutlu etmediği yönünde görüşlerini açıklayan Dilara Tümkaya,

Dünya   A+a-

 
İGEV’de gerçekleşen münazarayı, teknolojinin hızlı gelişmesinin günümüz insanını mutlu etmediği yönünde görüşlerini açıklayan Dilara Tümkaya, Gözde Berkyürek, Seren Cansu Yangın ile Emrah Ay’dan oluşan grup kazandı.
 
 
İGEV’de Nefes Kesen Münazara..
 
İskenderun Güney Eğitim Vakfı, yaz etkinliklerini sürdürüyor. Yaz etkinlikleri kapsamında düzenlenen münazara oldukça çekişmeli geçti.
İskenderun Güney Eğitim Vakfı bursiyerlerinin yarıştığı münazarada “Teknolojinin hızlı gelişmesi günümüz insanını mutlu eder mi?” konusu tartışıldı.
Münazaranın sonunda ise “Teknolojinin hızlı gelişmesi günümüz insanını mutlu eder mi? Konusunda aleyhte konuşarak, teknolojinin hızlı gelişmesinin günümüz insanını mutlu etmediği yönünde görüşlerini açıklayan Dilara Tümkaya, Gözde Berkyürek, Seren Cansu Yangın ile Emrah Ay’dan oluşan grup kazandı.
Lehte konuşan Şeniz Topal, Eda Tuncer, Sinan Gezgin ile Sema Tuncer’e karşı aleyhte konuşan Dilara Tümkaya, Gözde Berkyürek, Seren Cansu Yangın ile Emrah Ay, jüriye ve izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattılar.
İGEV Beşinci Dönem Başkanı Mecit Atar, Üye Avukat Gazanfer Dik ile Mimar Dergan Çarpar’ın jüri üyeliğini yaptıkları münazara öncesi konuşma yapan İGEV Dönem Başkanı Şefik Uyar, Yaz etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerimiz hazırlamış olduğu “Teknolojinin Hızlı günümüz insanını mutlu eder mi”? konulu münazaraya bu sıcak havada kıymetli zamanınızı ayırdığınız için hepinize şahsım ve yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.
Grupları adına lehte ve aleyhte yaptıkları konuşmalarla Teknolojinin hızlı gelişmesi günümüz insanını mutlu eder mi?” konusu üzerinde jüriye etkilemeye çalışan Şeniz Topal ile Dilara Tümkaya, oldukça heyecanlıydılar.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet