Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Arsuzfest 2018” Coşkulu Başladı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivali münasebetiyle düzenlenen etkinliklere katıldı.

“Arsuzfest 2018” Coşkulu BaşladıWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivali münasebetiyle düzenlenen Doğa Yürüyüşü ’ne, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Kaymakam Musa Sarı, ilçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak İnan, İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak katıldı. Arsuz Avcılar Suyunda gerçekleşen yürüyüş‘e sporcular yoğun ilgi gösterdi. Arsuzun sahip olduğu, doğa güzelliklerinin gezildiği doğa yürüyüşü, sporcuların Avcılar suyu Mahallesinde bulunan Deli Çay Şelalesine varmasıyla son buldu. Ardından Kaymakam Musa Sarı ve Başkan Nazım Culha festival alanında kurulan stantları teker teker gezerek esnaflarla sohbet etti. Dolu dolu geçen Doğa ve Spor Festivaline bu sefer Üçgüllük mahallesinde düzenlenen havacılık (yamaç paraşütü) etkinlikleri ile devam etti.
Akşam saatlerinde başlayan konser programına, Hatay Vali Yardımcısı Meral Batı Demirbaş, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları Egemen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çelik ve birçok iş adamı katıldı.
Başkan Nazım Culha, “ Hepinizin bildiği gibi ilçemiz bir turizm kentidir. Ve bu kentte yaşayan hemşerilerimize, sadece yazın yaşayan hemşerilerimize, günü birlik yaşayan misafirlerimize, bu güzel yaz akşamları iyi vakit geçirtmek üzere, biz daha önce arsuz festivaller şehri olacak demiştik ve bu yolda hızlı bir şekilde mesafe yol almaktayız. Bugün dolu dolu bir gün yaşıyoruz. Sabahtan beri bu festivalde, gündüzleri spor etkinlikleri, akşam konser ve eğlence etkinliklerimiz var. Üç gün devam edecek. Biz bu etkinliklerimize sürekli bir şekilde devam edeceğiz. Ve turizm anlamında bu kentimiz hak ettiği yeri bulacak. Daha doğrusu bu etkinlikler kentimizin konseptine bir bütün uyum sağlamaktadır. Bu konserlerin ve bu festivallerin hazırlanmasında en büyük emeği sayın kaymakamımız vermektedir. Ayrıca bu çalışmaların arka tarafı mutfağında olan personellerimiz var. Ve bu kocaman organizasyonun yapımında bizim ilçemiz esnafları, ilçemiz iş adamları, ilçemiz kurumları var. Biz onlara buradan da teşekkür ediyoruz. Onların çok ciddi katkıları oldu. Bizlerde hep beraber böyle güzel bir geceyi yaşama imkânı bulduk. Yarın, öbür gün bu etkinliklerimiz devam edecektir. Ben bu bağlamda tekrar emeği geçen arkadaşlarıma ve sayın kaymakamıma ve bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyor, hepinize iyi akşamlar diliyor, iyi eğlenceler diliyorum,” şeklinde konuştu.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ise, “Doğu akdenizin incisi, çiçeği burnunda bir ilçe olan arsuzun turizm anlamında da tanınma anlamında da hak ettiği yere ulaşma adına bütün kurumlarımızla iş birliği halinde, var gücümüzle gayret gösteriyoruz. Bu hem böylesi sosyal etkinliklerde, hem de fiziki eksikliklerimizin tamamlanmasıyla vücut buluyor. Geçtiğimiz yıl bir festival düzenlemişken, bu yıl iki festival düzenledik. Önümüzdeki yıl için buradaki hazurundaki genlerimize bir müjde verelim. Türkiye’nin en büyük festival yapımcısı da bizden tarih istiyor. Bu ay içerisinde gelip yakın bir zamanda önümüzdeki yılın festival takvimini de şimdiden açıklayacağız. Arkadaşlarımız üç gün boyunca dolu dolu bir program hazırladılar, Festival ana komitemiz, sizler için hep birlikte. Gündüz akşama kadar doğa ve su sporları adrenalin dolu programlar hazırladılar. Akşamları da yine birbirinden değerli gruplarımızın, sanatçılarımızın konserleri sizleri bekliyor. Ben bu güzel festivalde bizlere katkı sunan ilimizden, ilçemizden bütün kurum ve kuruluşlara, burada hepsini saysam çok uzun sürer, sponsorlarımıza, emeği geçen festival ana komitesi başta olmak üzere, tüm çalışma arkadaşlarımıza, şahsım ve siz değerli misafirlerimiz adına, Arsuz adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Sırasıyla Sertünsüz, Mikado Break Dans ve Mustafa Tek ile eğlenceli dakikalar geçiren katılımcılar, Eda ve Metin Özülkü’nün sahne almasıyla büyük bir coşku yaşararak, harika zaman geçirdi. Ardından sanatçılara çiçek takdim edildi. Gecenin sonunda Afterparty&Dj ile ilk günkü coşku sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
“Arsuzfest 2018” Coşkulu Başladı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar