Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Seyfi Dingil: Zabıta Haftası Kutlu Olsun

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, her yıl 1-7 Eylül arası kutlanan Zabıta Haftası’nın bu yıl 192. kuruluş yıldönümünün kutlandığını belirtti.

Başkan Seyfi Dingil: Zabıta Haftası Kutlu Olsun

İskenderun   A+a-

 İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ve zabıta personeli zabıta haftası dolayısı ile Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi zabıta müdürlüğü ekiplerinin kent genelinde başarılı çalışmalara imza attığını belirtti.
Başkan Seyfi Dingil; “Sizler çok önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Yaptığınız hizmet çok geniş bir toplum kesimini ilgilendiriyor. Ziyaretinizden dolayı çok mutluyum. Ağır ve önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Sizler görevinizi özveriyle yürütürken biz her zaman sizin yanınızdayız. Haftanızı içtenlikle kutluyorum” şeklinde konuştu
Zabıta Müdürü Bekir Aksoy’da Zabıta Haftasının çeşitli etkinliklerle kutlandığını belirterek ,”7 gün 24 saat esasına göre görev yapmaktayız. Yapmış olduğumuz denetimlerde halkın huzurunu ve sağlığını ön planda tutuyoruz. Sizin verdiğiniz desteği her zaman arkamızda hissediyoruz. Bu nedenle müdürlüğümüz adına sizlere teşekkür ediyorum” konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, Başkan Seyfi Dingil’e çiçek takdim etti.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar