Skip Navigation Links

Baloya öpücükler damgasını vurdu..

Pamuk Kreş'in 23 Nisan balosunda bir kız çocuğunun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek'i defalarca yanaklarından öpmesi damgasını vurdu..

Dünya   A+a-

İskenderun’da 23 Nisan’ı en iyi şekilde kutlayan Pamuk Kreş, Hasan Kolcuoğlu Restoran’da muhteşem bir balo düzenledi. Velilerin de katıldığı baloya İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek ile İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu’nun eşi Semahat Horozoğlu da katıldı.
Miniklerin hazırladığı muhteşem gösteriler kimi zaman güldürdü kimi zaman da duygulandırdı. Çocuklarının neleri başarabildiğini veliler, her anlarını görüntülemek için kıyasıya yarıştılar. Çocuklar, Başkan Civelek ve eşi, Kaymakam Horozoğlu’nun eşi Semahat Horozoğlu’na çiçek verdiler.
Kreş öğrencisi bir kız çocuğu Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i yanaklarından defalarca öptü. Başkan Civelek de gördüğü ilgiden bihayli memnun bir şekilde kahkahalar attı.
Baloda konuşma yapan Pamuk Kreş Sahibi Selma Kantarmacı, milli mücadele yıllarında çocukların rolü ve yaşadıkları acılara değinerek bir duygu yoğunluğuna neden oldu.
Yaptığı duygulu konuşmada Selma kantarmacı şöyle dedi; “Milli mücadelenin verildiği yıllarda çocukların çok büyük görevler üslendiklerinin farkındaydı yüce ATA.!ve bu yüzden bugünü onlara armağan etti. O çocuklar ki; Cephede aç susuz...
Yağmur kar dinlemeden, cephaneliklerde, dağlarda, savaş meydanlarında... Kan ve acının ortasında, ölümün soğuk nefesini, duyarak ve yaşayarak, analarının babalarının yanındaydı... Çocuk kalplerinin anlamadığı PEK ÇOK ŞEY VARDI...anladıkları sadece vatanın elden gittiğiydi....
hiç çocuk olduklarını bilemediler belki de,bildikleri yaşadıkları
sadece savaştı... Ama hep büyük adamlar gibi davrandılar ve milli mücadelenin kazanılmasında yürekleriyle yardım ettiler.. Ruhları şadolsun!! Bugün biliyoruz ki,
çocuklar geleceğimizin mimarları,onlar yarınımız.”

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet