Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Gülen Koleji Satranç'ta İskenderun Şampiyonu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren Gülen Koleji Turkuaz Satranç Takımı İskenderun şampiyonu oldu.

Dünya   A+a-

 
Gülen Koleji Satranç’ta İskenderun Şampiyonu 
 
Hatay'ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren Gülen Koleji Turkuaz Satranç Takımı İskenderun şampiyonu oldu.
 
Türkiye Satranç Federasyonu küçük ve yıldızlar liginde 10-11 Mart tarihleri arasında düzenlenen satranç turnuvası belediye briç salonunda yapıldı. İskenderun geneli İlköğretim okulları arası satranç turnuvasına küçükler ve yıldızlar olmak üzere 2 kategoride 5 takımla mücadele ettiklerini açıklayan Gülen Koleji Müdürü Mustafa Üsküplü, turnuvaya katılan 34 takım arasında başarılı bir şekilde mücadele ettiklerini söyledi. Müdür Üsküplü, şampiyon öğrencilere telefon, mp4 çalar ve çeşitli hediyelerle ödüllendirerek başarılarından ötürü şampiyonları tebrik etti.
 
Müdür Üsküplü, “Gülen Koleji olarak yıldızlarda Gülen Koleji Turkuaz, Gülen koleji Mevlana ve Gülen koleji Yunuslar takımları ile turnuvalara katıldık. Küçükler kategorisinde de Gülen Koleji Kardelen ve Gülen Koleji Bayanlar takımları ile turnuvada başarılı bir şekilde yarıştılar” ifadesini kullandı.
 
İskenderun birincisi olan Gülen koleji Yıldızlar takımının Nisan Ayı içerisinde Antalya’da yapılacak olan Türkiye finallerine katılacağını sözlerine ekleyen Müdür Üsküplü, “Başarılarından dolayı tüm öğrencilerimizi ve onları turnuvaya başarılı bir şekilde hazırlayan satranç hocamız Erol İnce’ye kutluyoruz.” şeklinde konuştu.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar