Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Özel Toprak Anaokulu Hizmete Girdi

İskenderun yeni ve farklı bir özel anaokuluna daha kavuştu. İskenderun Özel Toprak Anaokulu İskenderunluların hizmetine girdi.

İskenderun Özel Toprak Anaokulu Hizmete Girdi

Eğitim   A+a-

İskenderun Gelişim Sitesinde hizmet vermeye başlayan Özel Toprak Anaokulu 2018-2019 eğitim öğretim döneminde 3-6 yaş arasındaki öğrencilerine kapılarını açarak kayıtlara başladı.
“Geleceğine Dokunun” sloganıyla yola çıkarak tam donanımlı ekipmanları ve uzman kadrosu ile hizmete giren İskenderun Özel Toprak Anaokulu Kurucusu Sara Bayram yaptığı açıklamada;
Son derece modern ve hijyenik olarak tesis edilen, özel hobi bahçeleri, her çocuğun bireysel özelliklerine uygun farklı eğitim sistemiyle İskenderun’un örnek okul öncesi eğitim kurumu olmak için yola çıktık. 3-6 yaş arası çocuklarımıza eğitim verecek olan kurumumuzda çocuklarımızı, yaparak-yaşayarak ve keşfederek öğrenmeleri için hazırladığımız ortamda, kültürel ve evrensel değerleri dikkate alarak yetiştireceğiz. Düşüncelerini rahatça ifade eden, özgüven duygusu yüksek, problem çözme becerisi gelişmiş, yaratıcı, ihtiyaçlarını kimseye ihtiyaç duymadan karşılayabilen, sanatı ve bilimi seven, nitelikli bireyler yetiştirmek için varız” dedi.
Özel Toprak Anaokulu Kurucusu Sara Bayram açıklamalarına şöyle devam etti: "Çocuk merkezli, Oyun ve Ekolojik temelli eğitim sisteminin uygulandığı Okul öncesi ve Branş eğitimleri, Ekolojik yaşam alanı, İngilizce ve Akıl oyunları laboratuarı, Sosyal yaşam atölyeleri, kapalı spor salonu, oyun parkları, hobi köşeleri, psikomotor becerileri geliştiren pistleri ile erken çocukluk döneminde öğrencilerine yaparak yaşayarak öğrenme olanakları sunmaktadır. Duygusal zeka eğitimi uygulanarak, çocukların öz farkındalık, duygusal kontrol, empati ve ilişki becerileri güçlendirilmektedir. Çocuk psikologu eşliğinde, aile danışmanlığı, 3'er aylık periyotlarla gelişim testleri ile çocuklarımızın güçlü ve desteklenmesi gereken yönlerini belirlemekteyiz. Branş eğitimlerinde, İngilizce, Akıl Oyunları, Müzik, Drama, Görsel Sanatlar, Satranç, Dans/Jimnastik gibi eğitimlerimiz olacaktır” diye belirtti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Derya 26 Eylül 2020 Cumartesi
Bnde kizimi anaokuluna yazdırmayı dusunuyorum
son gelişmeler
öne çıkanlar