Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Vekil Şahin, İMEAK Deniz Ticaret Odasını Ziyaret Etti

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili genel seçimlerinin ardından CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin,

Vekil Şahin, İMEAK Deniz Ticaret Odasını Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.
Yoğun tempo içerisinde çalışmalarını ve ziyaretlerini sürdüren Vekil Şahin, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’ne ziyaretini gerçekleştirdi.
Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Meclis Başkanı Adnan Yener, Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.
Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette yapılan seçimlerin ardından Milletvekili Suzan Şahin, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi yönetimi ile uzun süre sohbet ederek bilgiler verdi.
CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin “İskenderun belirli sorunları var. Denizcilik sektörü anlamında sorunlar var. Bunları birlikte aşmak, çözüm üretmek adına ben elimden geldiğim kadar birlikte ortak hareket ederek çalışmaktan memnuniyet duyarım. Öncelikle gümrük laboratuarı kurulması için tüm gayretimi vereceğim. İskenderun’un genel sorunları ile çözümleri bulup şehrimize neler kazandırabiliriz, nasıl geliştirebiliriz çalışmalar yapıp üstüne gideceğim. Deniz turizmi adına HADO’nun bir an önce sorunların ortadan kaldırılıp hayata geçirilmesi gerekiyor. Burada önemli olan hangi partinin nasıl hizmet yaptığı değil, şehrimize bölgemize kim hizmet ediyorsa katkıda bulunuyor ise ben şahsım adına ona teşekkür etmeye hazırım” dedi.
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ise “Ziyaretinizden dolayı çok memnuniyet duyduk. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Hatay ve İskenderun’umuz için çalışacağından eminiz. Denizcilik anlamında birlikte hareket ederek, sorunlar için çözümler üretip hayata geçirmeyi umut ediyoruz” diye konuştu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar