Skip Navigation Links

'Sosyoloji' ve 'Bilgisayar' dallarında katıldılar

TÜBİTAK-BİDEB tarafından düzenlenen 'Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması' Akdeniz Bölgesi (Adana, Gaziantep, Hatay, Kahramanma

Dünya   A+a-

TÜBİTAK-BİDEB tarafından düzenlenen "Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışması" Akdeniz Bölgesi (Adana, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Mersin, Osmaniye ve K.K.T.C.) sergisine Tosçelik Fen Lisesi "sosyoloji" ve "bilgisayar" dallarında katıldı.

Tosçelik Fen Lisesi’nden yapılan açıklamada; “Sosyoloji dalındaki "İş Yerinde Psikolojik Şiddet Sarmalı(Mobbing):İskenderun Örneği" adlı projeyi hazırlayan danışman öğretmen Gürkan AVCI, gerçekleştiren öğrenciler Hayat EROĞLU ve Hasan KESKİN; bilgisayar dalındaki "Kaba Küme Teorisi Yardımıyla İnfluenza Hastalığı Verilerinin Analizi" adlı projenin danışman öğretmeni Cahit GÜNEŞ, gerçekleştiren öğrenciler ise Muhammed Muvaffak ONUŞ ve Selim TÜMKAYA’dır.
Bu yıl 8 dalda toplam 432 projeyle başvuru yapılmış ve projelerimiz ilk 88 sergilenmeye değer proje içerisine girmiştir. Sergilenen projeler arasında jürilerin değerlendirmeleri sonucu "İş Yerinde Psikolojik Şiddet Sarmalı (Mobbing):İskenderun Örneği" adlı sosyoloji projesi Akdeniz Bölgesi 1.’si olarak Ankara Final Yarışması’na katılmaya hak kazanmıştır.
Projenin danışman öğretmeni Gülkan AVCI’ya, projeyi gerçekleştiren öğrenciler Hayat EROĞLU ve Hasan KESKİN’e Ankara Final Yarışması’nda başarılar dileriz.” Denildi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet