Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Samandağ 2.Turizm Fest Büyük Bir Heyecanla Başladı

Samandağ Turizm İşletmeciler ve Yatırımcıları Derneği (SATİYAD) tarafından düzenlenen 2. Turizm Fest 13 Ağustos Pazartesi günü saat 18:00’da

Samandağ 2.Turizm Fest Büyük Bir Heyecanla Başladı

Spor   A+a-

Deniz Sitesi Hz. Hızır Parkı’nda açılış programı ile başladı. Festivalin açılış programına Hatay Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Garnizon Komutanı Emrah Nergiz, Sahil Güvenlik Komutanı Adil Özdemir, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı, Samandağ İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Ateş , AKP Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, CHP Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı, AKP Samandağ İlçe Başkanı Selahattin Yeter, İYİ Parti İlçe Başkanı Seyran Miçooğulları, CHP Samandağ İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber, SATİYAD Başkanı Tahsin Boğday, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Ray, Samandağ Oda Başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program açılış konuşmaları ile devam etti. Hatay Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, AKP Hatay İl Başkanı İbrahim Güler, SATİYAD Başkanı Tahsin Boğday açılış konuşmalarını gerçekleştirdiler.
SATİYAD Başkanı Tahsin Boğday; “ bu sene ikincisini düzenlediğimiz Samandağ Turizm Festivaline hepiniz hoş geldiniz. Bir festivali organize etmek büyük emek ve maddiyat ister. Bizler bu taşın altına elimizi koyduk. Az sponsorumuz var. Başta Samandağ Kaymakamı Murat Kütük’e, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin’e ve diğer sponsorlarımızın hepsine teşekkür ederim.Samandağ Emniyet Müdürümüz sayın Mustafa Ateş ve ekibine bize sağladığı imkan ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 6 günlük bu festival sürecinde çok değerli sanatçılar ağırlayacağız. Bu festival kapsamında 70 – 80 bin vatandaşımızı bekliyoruz. Son olarak hepinize katılımızdan dolayı çok teşekkür ederim.” dedi.
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir; “Samandağımızın festival merkezi olması önemlidir. ilçemizdefarklı kültürlerden, farklı diyarlardan misafirleri ağırlamak ilçemizin tanıtımı açısından,aydınlık yarınlarımıza katkı sunması açısından kıymetlidir.Umarım arzu ettiğimiz hedeflere ulaşırız.Festivalimizin güzelliklere vesile olmasını temenni ediyorum. Elimizden geldiğince Turizm festivaline destek olacağız.Bu festivalin başarılı olması ,daha iyi yerlere gelmesi için çalışacağız. Hepinizin burada olmasından memnuniyet duyduğumu ifade ediyor, herkese saygılar sunuyorum.” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş