Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kırıkhan Spor'da Başkan Hüseyin Çağlar

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Kırıkhan Spor'un yeni sezon öncesinde olağan üstü kongresi yapıldı.

Kırıkhan Spor'da Başkan Hüseyin Çağlar

Spor   A+a-

Kırıkhan Esnaf Kefalet koperatifinde yapılan kongreye 475 üyeden 380'i katıldı. Kongreye katılan üyelerin tamamının oyunu alan İş adamı Hüseyin Çağlar, Kırıkhan Spor'un kulüp Başkanlığına seçildi. Genç iş adamı Yusuf Hacıoğlu, daha önceden adaylığını açıklamasına rağmen, kongrede teşekkür konuşması yapmasının ardından adaylıktan feragat ettiğini söyledi.
 
Kulüp Başkanlığını Hüseyin Çağlar'ın yapacağı yeni yönetim şöyle oluştu.
Gülcan Polat, Hikmet Kaya, Hıdır Bilgin, Zerrin Albayrak, İbrahim Donat, Rasim Uçak, Mustafa Sovuksu, Kazım Göktepe. Denetleme kurulu. Sena Aysel Çekinmez Çakar, Suphi Taş, Abdurrahman Parlak. Disiplin kurulu. İbrahim Timoçin, Mehmet Ekinci, Ömer Çiçek.
Bu arada Kırıkhan Spor'un yeni yönetimi, kongrenin geniş kapsamlı olmasında payı bulunanlardan Yusuf Hacıoğlu'na teşekkür edildi. Kırıkhan Spor'un çiçeği burnunda yeni başkanı Hüseyin Çağlar,"Bundan sonra Kırıkhan sporumuz için tüm enerjimizi harcayacağız. Yusuf Hacıoğlu'na davranışından dolayı teşekkür ediyor, takımımızı en iyi yerlere getirmek için beraber çalışacağız" dedi.
 
 
Kırıkhan Spor'da Teknik Direktör Alaattin Arslan Dönemi
 
Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Güney temsilcisi Kırıkhan Spor'da Hüseyin Çağlar ve ekibi işe hızlı başladı.
Sarı Lacivertli yönetim, 2012-2013 sezonunda Kırıkhan Spor'u çalıştıran ve çalıştırdığı sezonda da başarılı olan Teknik Direktör Alaattin Arslan ile prensipte anlaştı. Teknik Patron Alaattin Arslan, 14 Ağustos Salı günü Kırıkhan ilçesine gelecek.
 
Spor servisimizin elamanlarının telefonla ulaştığı Alaattin Arslan, "Pahalı transferleri bir kenara bırakıp genç ve yetenekli futbolcuları bir araya getirerek yeni bir yapılanma içerisine gireceğiz. Yönetimimiz ile birlikte Kırıkhanlıların zevkle ve heyecanla izleyeceği bir ekip kuracağız" dedi.
54 yaşındaki başarılı Teknik Direktör Alaattin Arslan, geçmiş yıllarda da Şırnak Spor ile Düzce Spor'u da çalıştırdı.
 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar