Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şehit Aileleri Derneğinin Genel Temizlik İşlemlerini Gerçekleştirdi

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri İskenderun Şehit ve Gazi aileleri derneğinin genel temizlik işlerini gerçekleştirdi.

Şehit Aileleri Derneğinin Genel Temizlik İşlemlerini Gerçekleştirdi

Yerel   A+a-

Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatları ile İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri İskenderun Şehit ve Gazi aileleri derneğinin genel temizlik işlerini periyodik bir şekilde gerçekleştiriyor.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanlarındayız. Onların sıkıntıları bizim sıkıntımızdır. Belediyemizin imkânları ölçüsünde her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Temizliği yapılan dernek binamızda şehitlerimizin yakınları daha temiz daha güzel bir ortamda çalışmalarını yapabiliyor.Dernek binamızın genel temizliği periyodik olarak devam edecek. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar şehit ailelerimizin yanında olduk olmaya devam edeceğiz ” diye konuştu.
Başkanı Seyfi Dingil ayrıca ,”Sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden biri olan “Evde Temizlik Hizmeti” projesi hızla devam ediyor. Yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet veriyoruz. Vatandaşlar tarafından yapılan taleplerin değerlendirilmesi sonucu bakıma muhtaç vatandaşların yaşadıkları ortamlar sağlık koşullarına uygun hale getiriliyor. Evde Temizlik Hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlarımız temizlik işleri müdürlüğüne başvuruda bulunabilirler” diye konuştu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar