Skip Navigation Links

Milletvekili Özel: “Hatay’a hizmet etme noktasında büyük çaba sarf edeceğiz

Milletvekili Özel, İMEAK DTO’yu Ziyaret Etti

Milletvekili Özel: “Hatay’a hizmet etme noktasında büyük çaba sarf edeceğiz

Ekonomi   A+a-

24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili genel seçimlerinin ardından çalışmalarına hız kesmeyen Akparti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.
Yoğun tempo içerisinde çalışmalarını sürdüren Vekil Özel, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi’ne ziyaretini gerçekleştirdi.
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’i ve Akparti ilçe yönetimini, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.
Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette yapılan seçimlerin ardından Milletvekili Abdulkadir Özel, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi yönetimine çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel “Hatay ve bölgemiz için en büyük projelerimizden biri olan, hayati önem arz eden Amanos Tünel projesi de inşallah hayata geçirilecek. Birlik ve beraberlik içerisinde bölgemizi her alanda gelişmesi adına Hatay’a hizmet etme noktasında büyük çaba sarf edeceğiz” diye belirtti.
İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ise “Ziyaretinizden dolayı çok memnuniyet duyduk. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Elinizden gelen tüm gayretiniz ile Hatay ve İskenderun’umuz için çalışacağından eminiz. Denizcilik anlamında birlikte hareket ederek, sorunlar için çözümler üretip hayata geçirmeyi umut ediyoruz” diye konuştu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet