Skip Navigation Links

Samandağ Belediyesi’nden Ücretsiz İnternet Hizmeti

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in öncülüğünde Samandağ Belediyesi tarafından,

Samandağ Belediyesi’nden Ücretsiz İnternet Hizmeti

Gündem   A+a-

halka açık alanlarda vatandaşların kullanabileceği ücretsiz kablosuz internet hizmeti için imzalar atıldı.
Sözleşme Türk Telekom Bölge Satış Müdürü ve Samandağ Belediyesi adına Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız tarafından imzalandı.
Verilecek ücretsiz kablosuz internet hizmeti ile ilgili bilgi veren Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız: “ Belediye Başkanımız Mithat Nehir’in öncülüğünde Türk Telekom Bölge Satış Müdürümüz ile imzalarımızı attık. Deniz Mahallesi Hz. Hızır Parkı, Abdullah Cömert Parkı ve Tomruksuyu Mahallesi’nde bulunan Barış Parkında olacak şekilde, 3 farklı noktada vatandaşlarımızın ücretsiz faydalanacağı internet hizmeti sunacağız. Belediye Başkanımız Mithat Nehir’de geçtiğimiz ay gerçekleşen gençlik buluşmasında ücretsiz internetin müjdesini vermişti. Ara vermeden sürdürdüğümüz çalışmalar ile bugün sözleşmemizi imzaladık. Bu çalışma ile özellikle gençlerimizin internete daha kolay erişimini sağlayacağız.” İfadelerine yer verdi.
Gençliğin Nabzı Sosyal Medyada Atıyor
Açıklamasının devamında Sosyal Medyanın önemine de değinen Yıldız; “ internet hiç kuşkusuz artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olmuş durumda. Gençlerimiz günün büyük bir bölümünü Facebook, Twitter ve İnstagram gibi sosyal medyada mecralarında geçiriyor, içerik üretiyor. Yani gençliğin nabzı Sosyal Medyada atıyor diyebiliriz. Bu çalışma ile gençlerimizin internete daha kolay ve ücretsiz ulaşmasını sağlayacağız. “ dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet