Skip Navigation Links

'Her Şey Kırıkhan Sporumuzun Geleceği İçin'

Kırıkhan Spor'un genç ve güçlü adayı Yusuf Hacıoğlu projeleriyle göz dolduruyor...

 'Her Şey Kırıkhan Sporumuzun Geleceği İçin'

Spor   A+a-

Yeni sezona Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan temsilcimiz Kırıkhan Spor'un geleceğini düşünen bölgemizin genç iş adamlarından Yusuf Hacıoğlu, spor kamuoyunun desteğini de yanına alarak Sarı Lacivertli kulübün başkanlığı yolunda emin adımlarla ilerliyor.
"Her şey Kırıkhan Sporumuzun geleceği için" sloganıyla yola çıkan ve hazırladığı güzel projelerle tüm dikkatleri üzerine çeken ülkemizin en genç başkan adayı Yusuf Hacıoğlu'na destek her geçen gün giderek artıyor.
Kırıkhan Spor'un Olağanüstü kongresi öncesi, Kırıkhan'ın sevilen simalarından ve başarılı esnaflarından Yusuf Hacıoğlu Kırıkhan Spor'un ligde başarıyı yakalayacaklarına inandığı güçlü, dinamik ve spor ile özdeşleşmiş kişilerle yola çıkmaya hazırlandığını açıkladı.
Hatay'ın spor camiasından oldukça yoğun ilgi gördüklerini belirten Yusuf Hacıoğlu, Kırıkhan Spor'u geleceğe dönük başarılarını sürdürebilmesi için geniş çaplı projeler hazırladıklarını da belirttiler.
Aynı zamanda 11 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan kongreye, bütün kongre üyelerinin katılım sağlamalarını ve geç kalınmış lig başlangıcının biran önce yapılması için gerekli seçimi yapmalarını belirtti.
Takımın diğer başkan adaylarınada canı gönülden başarı dileklerinde bulunarak, hilenin ve oyunların olmadığı bir kongre olmasını diledi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet