Skip Navigation Links

Arsuz Karaağaç Spor 3. Ligi Hedefliyor

Fenerbahçeli İsmail Köybaşı ile Galatasaraylı Selçuk İnan'ın yetiştiği kulüp olan Bölgesel Amatör Ligi (BAL) mücadele eden

Arsuz Karaağaç Spor 3. Ligi Hedefliyor

Spor   A+a-

Arsuz Karaağaç Spor, yaptığı transferlerle tüm dikkatlerini üzerine çekiyor. Arsuz Karaağaç Spor Kulüp Başkanı Nevzat İnan yaptığı açıklamada "Yeni sezon öncesinde Teknik Direktörümüz Mehmet Çetin'in verdiği raporlar doğrultusunda yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte titiz bir çalışmayla camiamıza yakışan bir ekip kurduk. Yen sezonda bölgemiz spor sevenlerinin gözüne hoş gelen futbol sergileyeceği arzuluyoruz. Camiamızın desteğiyle 3. Ligi hedeflemekteyiz" dedi.
Arsuz Karaağaç Spor 11 Futbolcu İle Sözleşme İmzaladı
Arsuz Karaağaç Spor yeni sezon öncesinde 11 futbolcuyu renklerine bağladı. Transfer komitesi Başkanı Doğan Çam transfer çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, " Daha önce prensipte anlaştığımız Haşim Ateş (68 Arsaray Spor), Ali Yıldırım (Kestel Spor),Samet Dinçer (Çarşamba Spor), Ali Korkmaz (Beylerbeyi Spor), Özgür Çelik (Karasu Spor), M. Vahit Çiftçi (Ağrı 1970 Spor), Oğuz Kaan Hösük (Araban Belediye Spor), Oktay Selvi (Kars 36 Spor), Gökhan Açıkgöz (Talasgücü Belediye Spor), Başaran Balcı (Yomra Spor), Özkan Yılmaz (12 Bingöl Spor) transfer ederek renklerimize bağladık" dedi.
Arsuz Karaağaç Spor yönetimi iç transferde de Ferit Cömert, Sefer Mert Buldu, Mert Ekenel, Tuğrul Günay, Anıl Şamioğlu, Kaan Datçelik, Ali Kiraz, Oktay Sönmez, Alişan Güler ve Ferit Gökşen ile yeni sezonda da yola devam kararı alarak sözleşme imzaladı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet