Skip Navigation Links

“Yerli Ve Milli Bakanlarımızın Sonuna Kadar Yanındayız”

15 Temmuz Gazisi, AK Parti Hatay Milletvekili Ecz. Hacı Bayram Türkoğlu,

“Yerli Ve Milli Bakanlarımızın Sonuna Kadar Yanındayız”

Politika   A+a-

ABD Yönetiminin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ü Hedef Alan Yaptırım Kararını Sert Bir Dille Eleştirdi.
Türkoğlu; ABD Hazine Bakanlığı'nın Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu Hedef Alan Yaptırım Kararının, Hukuksuz ve Keyfi Bir Karar Olduğunu Vurguladığı Açıklamasında; “Beyaz Sarayın Hukuku Hiçe Sayan Tavrı ile İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ve Adalet Bakanımız Abdülhamit Gül Hakkında Aldığı Yaptırım Kararı, Türkiye’nin Bağımsız Yargısına Baskı Yapmak Amacını Taşımaktadır. Uluslararası Hukukta Karşılığı Bulunmayan Bu Karar, Asla Kabul Edilemez” İfadelerine Yer Verdi.
“Beyaz Sarayın Aldığı Karar, Aklı Selim Değil; Aklı Salim Bir Karardır ve Bu Karar, Bakanlarımızın İradesini Daha da Çelikleştirir, Azim ve Kararlılıklarını Daha da Güçlendirir.” Diyen Türkoğlu Açıklamasının Devamında; “Beyaz Saray Yönetiminin Bu Kararını Kınıyoruz. ABD’nin Tehdit Dili Bize Sökmez. Davaları Davamız; Sevdaları Sevdamız Olan Yerli ve Milli İki Bakanımızın Her Ne Pahasına Olursa Olsun Sonuna Kadar Yanındayız. Hepimiz Süleyman Soylu’yuz, Hepimiz Abdulhamit Gül’üz” dedi.
“4 SİYASİ PARTİYE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”
Türkiye Büyük Millet Meclisinde Grubu Bulunan AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti’nin, Amerika Birleşik Devletleri Hazine Bakanlığının Yaptırım Kararına İlişkin Ortak Bir Kınama Metnine İmza Attıklarına da Vurgu Yapan Türkoğlu; “Türk Milleti’nin Hissiyatına Tercüman Olan ve Milletimizin Kararlılığını ve İradesini Ortaya Koyan Bu Kınama Metni İçin AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti’nin Meclis Gruplarına Şükranlarımı Sunuyorum” Dedi.
Milletvekili Türkoğlu Açıklamasının Devamında Şu İfadelere Yer Verdi:
“BATI’NIN ABDULHAMİT VE SÜLEYMAN İSİMLERİNE ALERJİSİ NÜKSETTİ”
“Sözde Müttefik, Uygulamada Türkiye Hilâfına Hep Tetik Olan 200 Yıllık Yeniyetme ABD, 2000 Yıllık Köklü Devlet Geleneğine Sahip Türkiye'yi Hizaya Getirme Cüretkârlığı ve Bölücü Terör Örgütü YPG/PKK İle Pensilvanya Şeytanı Fetullah Gülen’e Arka Çıkma Aymazlığı İçerisindedir. ABD Ya Müttefikliğin İcabı Olan Duruşu Ortaya Koyacak Ya da Avrasya'da Bütün Tuzakları Bozan, Kuralları Hükümsüz Kılan, Taşları Yerinden Oynatan Türkiye'yi Karşısında Bulacak. ABD de, Tıpkı Tarihteki Muadilleri Gibi Türkiye'nin Sadece Türkiye'den İbaret Olmadığını Er yada Geç Anlayacak.. Ve ABD, Topraklarındaki Think Thank Kulüplerinden, Stratejik Araştırma Enstitülerinden ya da Para Spekülatörlerinin Finans Merkezlerinden Kurgulanan Plan ve Projeler İle Bağımsızlığa Meftun, Özgürlüğüne Düşkün Türkiye'ye Asla Ama Asla Pranga Vurulamayacağını Anladıklarında İş İşten Geçmiş Olabilir.
Hiç Kimse Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni Bir Kabile Devleti, Köksüz ve Yeniyetme Bir Ülke Zannetmesin. Ve Hiç Kimse Türkiye'nin Sabrını Sınamasın. Zira Sınanan Sabrın Hududu Aşılırsa, Üstteki Mavi Gök Çöker, Alttaki Yağız Yer Delinir. ABD Yönetimindeki Çapsız ve Şuursuz Bir Grubun Saldırgan Tutumunun Karşılığı Mütekabiliyet Esasına Göre Gecikmeksizin Verilir.
Tarihte Süleyman ve Abdülhamit İsimlerine Alerji Duyan Batı’nın Mandarenlerinin Yeniden Bu Alerjileri Nüksetmeye Başlamıştır. Türkiye’yi Sömürge Vilayeti Zannedenler, Akıllarını Başlarına Almalı, Tartıyı Doğru Tartmalıdır. Malazgirt, Hıttın, Mohaç, Niğbolu, Çanakkale Burada, Arşın Oradadır”
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet