Skip Navigation Links

Yılların Eğitimcisi Türkiye’de İlk 10 Binde !

20 Yıl Sonra Hukuk Fakültesi Hayaline Kavuştu…

Yılların Eğitimcisi Türkiye’de İlk 10 Binde !Web
TV

Eğitim   A+a-

 Yılların eğitimcisi Doğru Cevap Okulları Kurucu Müdürü Cihan Emir, yıllar sonra üniversite sınavına girdi ve Türkiye’de ilk 10 bin içerisinde yer alırken, en iyi hukuk fakültelerinden birinde okumak hayalini de gerçekleştirdi.
Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği mezunu ve Çukurova Üniversitesi’nde de yüksek lisans yapan Cihan Emir, bir eğitimci olarak çocuklarına ve en az çocukları kadar değerli öğrencilerine rol model olmak, onları motive edebilmek için girdiği üniversite sınavında Türkiye geneli ilk 10 bin içerisinde yer almakla kalmadı, en iyi üniversitelerin hukuk fakültelerinden birine gitmek şansını yakaladı.
Evli ve iki kız çocuğu babası olan başarılı eğitimci Cihan Emir, en büyük hayalinin hukuk fakültesinde okumak olduğunu belirterek, çocuklarına ve öğrencilerine rol model olmak, onları motive etmek adına girdiği üniversite sınavında, geçen zaman ve yılların hayalleri gerçekleştirmeye engel olamayacağını da gösterdi.
Cihan Emir yaptığı açıklamada şöyle dedi;
Sınav sonuçlarımız açıklandı ilk on bine girdiğimizi öğrendik. Benim iki tane hedefim vardı. Bir tanesi kendi çocuklarıma şunu göstermek istedim.40 yaşında da olsanız bir şeyi elde etmek istediğiniz zaman çalışmanız ve istemeniz yeterli. Ben onlara örnek olmak istedim. Girdiğimde morali bozuk olan motivasyonu düşük olan çocuklara “bakın isterseniz sizde yapabilirsiniz, sadece çalışın umudunuzu kaybetmeyin “bu bir mesaj. Benim de küçüklükten beri hayalimdir, bunu da gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Eğitim sektörümüzle ilgili belki de hukuki konularda yasalara ve mevzuata hakim olabileceğiz.”
 
 
Yılların Eğitimcisi Türkiye’de İlk 10 Binde ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet