Skip Navigation Links

Asfalt ve Parke Çalışmaları Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) asfalt ve parke çalışmalarını sürdürüyor.

Asfalt ve Parke Çalışmaları Devam Ediyor

Yerel   A+a-

HBB Asfaltlama Çalışmalarına Devam Ediyor
Hatay Büyükşehir Belediyesi Hatay halkının ulaşımını daha kolay ve güvenilir hale getirebilmek amacıyla gece gündüz demeden gerçekleştirdiği yol yapım bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.
HBB ekipleri Hassa’nın Girne Mahallesi Stadyum Caddesi’nde bulunan devlet hastanesi çevre yolları ve Hassa Belediyesi binası önünde asfaltlama çalışmaları gerçekleştirdi. Yapılan beton asfalt çalışmasıyla bölgeye yeni ve konforlu bir yol kazandıran HBB ekipleri, vatandaşların takdirini topladı.
Hatay genelinde ulaşımı rahatlatmak amacıyla çalışmalarına devam eden ekipler ilerleyen günlerde de yol yapım bakım ve onarım çalışmalarının devam edeceğini müjdeledi.
Parke Çalışmasının Yeni Adresi Odabaşı
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla şehri her geçen gün daha ileriye taşıyacak hizmetlerini sürdürüyor.
HBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler Antakya Ekinci Mahallesi’nde ulaşımda güçlük yaşatan alanda parke çalışmasına devam ediyor. Belediye çalışanları, yeni parke yolun yakın zaman içerisinde vatandaşların hizmetine sunulacağını müjdeledi.
Bir mahallenin daha ulaşım sorununu ortadan kaldıran ekipler, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının aralıksız sürdürüleceğini bildirdi.
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet