Skip Navigation Links

Milletvekili Özel’den Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halka hizmet noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

Milletvekili Özel’den Başkan Seyfi Dingil’e Ziyaret

Yerel   A+a-

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Milletvekilimizin belediyemizi ziyareti bizleri son derece memnun etmiştir. Milletvekilimizle her zaman istişare halinde olup vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vereceğiz. Hep birlikte İskenderun’u daha iyi yerlere getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bu konuda sürekli istişare halindeyiz. Belediye olarak çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor ” dedi.
Halkımızın Hizmetindeyiz
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, ise çalışmalarında Başkan Seyfi Dingil’e başarılar dileyerek,” Elbirliği ile aziz milletimize hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Zaman zaman bölge genelinde belediye başkanlarına, teşkilatlara ziyaretlerde bulunarak farklı konularda istişarelerde bulunuyoruz. AK Parti hizmet partisidir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Bakanımızın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz ve bölgemiz daha da çok hizmetle buluşacaktır” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde de bulundu.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet