Skip Navigation Links

Ankara’da Gündem Hassa Amanos Tüneli

Hatay Ak Parti milletvekillerinin gündemi ‘’Hassa Amanos Tüneli.’’

Ankara’da Gündem Hassa Amanos Tüneli

Gündem   A+a-

27.Dönem milletvekilleri mecliste ziyaretçi akınına uğruyor.
Ziyaretçilerin ‘’Hayırlı Olsun’’ faslı sonrası sohbet, Hassa Amanos Tünel Projesi ile devam ediyor. Projenin fikir babası Hatay Ak Parti milletvekili H.Bayram TÜRKOĞLU yaptığı açıklamada;
Proje ihalesi tamamlanmıştır. Tünel güzergahında bulunan Hassa’nın köylerinde zemin etüdüyle ilgili sondaj çalışmaları devam etmektedir. İnşallah,yakın zamanda yapım ihalesi projesini de gerçekleştirerek Hatay halkıyla , ilk kazmayı ,Amanos eteklerine vuracağız.” Dedi.
Demiryolu Projesini De Eklemeyi Düşünüyoruz.
Milletvekili TÜRKOĞLU,
Mığır Kot farkının da teknik olarak hesaplanmak suretiyle uygun olması durumunda,Tünel projesine demiryolu projesinin de dahil edilebileceğini sözlerine ekledi.
Projeler Konuşulmalı.
Seçim bölgesinin yanı sıra Hatay’ın diğer ilçelerinden de vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği,
Hatay Ak parti Milletvekili Hüseyin YAYAMAN ‘da yaptığı açıklamada;
Artık “Projeler Konuşulmalı” dedi.
Hatay halkı bundan böyle geleneksel siyaseti bir kenara bırakıp, fikirlerin tartışıldığı, projelerin sunulduğu, bir siyasi yapı geliştirmeliyiz .dedi. Yeni Türkiye şartlarında çok çalışma ve gayret etmenin önemine vurgu yaparak, artık tayın ,torpil ve şikayet eksenine dayalı politikaların iflas ettiğini belirterek, pozitif fikirlerin yer aldığı, STK ların rol aldığı,çılgın projelerin konuşulduğu bir siyaset geliştirmek zorundayız dedi.
Milletvekili YAYMAN;
Hassa Amanos Tüneli, Hassa Organize Sanayi, Yoluklar Göleti, Menzelet Barajı, Kapalı Çarşı projesi vb bizim yol haritamız olmalı ,diyerek sözlerini tamamladı.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
iskenderun sanayi den bir esnaf 30 Temmuz 2018 Pazartesi
sayın hatay mılletvekılleri, 1-dörtyol-hassa tüneli (tren yoluda olunca süper olur) 2-şu anda yarım kalan iskenderun-topbogazı tüneli tamamlanmalıdır. 3-iskenderun-arsuz -çevlik raylı BANLİYO TREN sistem PROJESİ. (İSKENDERUN- KARAAGAÇ-PRİNÇLİK-ÜÇGÜLLÜK-GÖKMEYDAN-ARSUZ-GÖZCÜLER-KONACIK-KALE-ÇEVLİK 5-10 YIL İÇİNDE BİRLEŞECEKTİR.VATANDAŞ OKSİJEN VE SAKİN BİR İSKAN İÇİN BURLARA YERLEŞMEKTEDİR) BUNLAR İSKENDERUN UMUZUN BEKLEDİĞİ DEVLET PROJELERİDIR. SAYGILAR.
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet