Skip Navigation Links

Tufan Yıldızlar Koleji Şenliklerle Merhaba Dedi

20 Eylül 2010 Pazartesi günü tüm yurtta okullar yeni eğitim öğretim yılı için zillerini çaldılar.

Dünya   A+a-

20 Eylül 2010 Pazartesi günü tüm yurtta okullar yeni eğitim öğretim yılı için zillerini çaldılar. Dörtyol’daki diğer eğitim öğretim kurumlarında olduğu gibi Tufan Yıldızlar Kolejinde de yeni eğitim yılı büyük bir sevinç ve coşku ile başladı. Tufan Yıldızlar Kolejinde Uyum Programı ile eğitim öğretime 13 Eylül’de başlansa da yeni ders yılının ilk günü ve İlköğretim Haftası Kutlaması çoşku içinde geçti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlanan günde veliler de unutulmamıştı. Velilerimiz kendileri için hazırlanan bölümde yapılan ikramlar eşliğinde çocuklarının ilk günü heyecanlarına tanıklık ettiler.

Türkçe Öğretmeni Nazmiye MEMİLİ yaptığı konuşmada Tufan Yıldızlar Koleji öğretmenlerinin yaşadığı eğitim heyecanını dile getirdi.

Tufan Yıldızlar Lisesi Müdürü Şahin ASLANBAŞ da planlı çalışmanın başarıya giden yolun anahtarı olduğunu vurguladı.

 

Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Münevver TUFAN yaptığı konuşmada Tufan Şirketler Grubu olarak eğitim belli bir vizyon ve misyonla yürüttüklerini. Türkiye’nin eğitimde sayılı kurumları arasında yer almayı hedeflediklerini belirtti. Bu yolda ilerlerken öğrenci, öğretmen, veli dayanışmasıyla başarılı olacaklarından emin olduklarını vurguladı. Biz eğitimde başarılı olmak için varız dedi. Öğrencilerimiz de bizim bu amaçlarımıza ulaşmak için en büyük yardımcımız olacaktır vurgusunu yaptı.

Öğrencilerin okudukları şiir ve yaptıkları konuşmalardan sonra Tufan Yıldızlar Koleji Halk Oyunları Ekibi bir gösteri sundu.

2010 – 2011 Eğitim Öğretim yılı Açılışı ve İlköğretim Haftası Kutlama Programı çerçevesinde okula getirilen Kelebekler Palyaço grubu ve İllizyon Ekibi Öğrencilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Eğitim ve Öğretime bir hafta önce başlamanın rahatlığı içinde olan okulda bu gösterilerden sonra dersler yapılan planlamaya uygun olarak kesintisiz biçimde başladı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet