Skip Navigation Links

Eğitimde Bölgemizde Bir İlk

Tufan Yıldızlar Koleji Uluslararası Iso 9001: 2008 Kalite Sistemi Standartlarına Uygunluk Belgesi Aldı

Dünya   A+a-

Tufan Yıldızlar Koleji Uluslararası Iso 9001: 2008 Kalite Sistemi Standartlarına Uygunluk Belgesi Aldı

Tufan Yıldızlar Koleji eğitimde kaliteyi yükseltmek ve kalite standartlarını oluşturmak için başlattığı çalışmaların meyvelerini toplamaya devam ediyor.

Bugüne kadar eğitimde ses getiren başarılara imza atan Tufan Yıldızlar Koleji, kalitesini resmi olarak da belgeledi. Tufan Yıldızlar Kolejinin hizmet sektörüne de verilen ISO 9001: 2008 Kalite Standardı Belgesi almak için yaptığı başvuru kabul edildi. Böylelikle Tufan Yıldızlar Koleji bölgemizin ISO 9001 Belgeli ilk ve tek eğitim kurumu unvanını kazandı.

ISO 9001 Kalite Standardı Belgemizin Tanıtım Programı 02.06.2010 Çarşamba günü gerçekleştirildi. Tanıtım Törenine İlçe Kaymakamı Hayri SANDIKÇI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal KARAHAN, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa YAVUZYOLCU, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Mustafa ÇÖMEZ, Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar TOKSOY, Yeşilköy Belediye Başkanı Fatma GÖRGEN SELİMOĞLU, Karakese Belediye Başkanı Yusuf SOYLU, CHP İlçe Başkanı İhsan DAĞLIOĞLU, Ticaret Odası Başkanı Cemal TALAY, İlçemizdeki lise ve ilköğretim okulu müdürleri, davetliler, öğretmen ve veliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Görevlisi Osman SARAÇOĞLU yaptığı konuşmada ISO 9001: 2008 Kalite Standart Belgesi hakkında bilgi verdi. Uzun ve yorucu bir çalışma gerektiren ISO uygulamalarının öğrenci başarısı üzerinde de çok önemli olduğunu vurguladı.

Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman TUFAN konuşmasında Tufan Yıldızlar Koleji olarak Eğitim alanında bölgemizde ilklerin okulu olmayı istediklerini, önce Dörtyol ve Hatay, sonra Türkiye’de söz sahibi olmak amacında olduklarını vurguladı. ISO Belgesinin bölge okulları için de bir örnek olması dileğinde bulundu. Bu belgenin alınmasında emeği geçen tüm çalışanları kutladı. Bundan sonra her geçen gün eğitim çıtasını daha da yükselteceklerinin sözünü verdi.

İlçe Kaymakamı Hayri SANDIKÇI konuşmasına geçtiğimiz günlerde uğradıkları hain saldırı sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet dileyerek başladı. Ulusumuza ve şehitlerin kederli ailelerine başsağlığı diledi. Eğitimin ülkemizin öncelikli konularından biri olduğu ve özel sektörün eğitimde var olmasının eğitim kalitesinin yükselmesi için zorunlu olduğunu anlattı. Tufan Yıldızlar Kolejinin ISO 9001 Kalite Standart Belgesi almasının ilçemiz adına sevindirici bir gelişme olduğunu, bundan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

Uluslar arası ISO 9001: 2008 Kalite Standart Belgeleri İç Denetçi Süleyman ÖNCÜL tarafından Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman TUFAN’a sunuldu.

İlçe Kaymakamı Hayri SANDIKÇI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal KARAHAN, Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman TUFAN ve Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bekir TUFAN tarafından ISO 9001 Bayrağı ve Okul Flaması göndere çekildi.

ISO 9001 Hizmet Kalite Standardı Tanıtım Töreni ikramlarla sona erdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet