Skip Navigation Links

Hüdamar (4) Mustafa Kemal’de..

Her Mahalleye 1 Hüdamar Geliyor…

Hüdamar (4) Mustafa Kemal’de.. Web
TV

Ekonomi   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ve İskenderun ilçelerinde 1985 yılından bu yana faaliyet gösteren Hüdamar Marketler zinciri, bölge halkının güveni, ilgi ve talebinin sonucu olarak şube sayısını arttırmaya devam ediyor.
Arsuz Nardüzü Mahallesi’nde başlayan Hüdamar Marketler zincirinin ilk halkasıyla beraber, Bakkal’ın samimiyetiyle Süpermarket’in konfor ve ürün çeşitliliğini buluşturan bir anlayışla zincir halkalarına yenilerini eklemeye devam ediyor.
Sadece gıda, manav ve temizlik ürünlerinde değil, mutfak ve ev gereçlerinde de iddalı olan Hüdamar, Şanlı ailesine duyulan güvenin de eseri olarak karşımıza çıkıyor.
1985 yılında Hüseyin Şanlı ve kardeşlerinin temelini Nardüzü Mahallesi’nde attığı Hüdamar Marketler zinciri, İskenderun Pirireis ve Mustafa Kemal Mahalleleri, Arsuz Şarkkonak Mahallesi’nde ve birkaç ay sonra da İskenderun Yenişehir Mahallesi’nde açılacak şubesiyle yoluna emin adımlarla devam ediyor.
Bölge halkının güveni ve yoğun ilgisiyle 4 şubesi faal, beşinci şubesi birkaç ay sonra Yenişehir Mahallesi’nde hizmete girecek olan Hüdamar Marketler zinciri, tüm ürünlerde uyguladığı fiyat politikası, samimiyeti ve hizmet anlayışıyla tüm mahallelerden gelen taleplerle zincirin halkalarını arttırmaya devam edecek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hüdamar (4) Mustafa Kemal’de..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet