Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Demokratik Toplumlarda Basın Hayati Bir Öneme Sahiptir

Samandağ Belediyesi Basın Bayramını kutladı. Bu kapsamda Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ilçe genelinde günlük yayın yapan gazetelere çiçek ve

Demokratik Toplumlarda Basın Hayati Bir Öneme Sahiptir

Gündem   A+a-

 24 Temmuz Basın Bayramı çerçevesinde Samandağ’da bulunan basın kuruluşları Basından Sorumlu Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Yıldız, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Kahlıoğulları tarafından ziyaret edildi.
Basın Bayramı çerçevesinde gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Samandağ’da günlük yayınlanan Cemre Gazetesi, Ayna Gazetesi, ve Samandağ Gazetesi ziyaret edildi.
Cemre Gazetesi Yazı işleri Müdürü Nezahet Fırıncığulları,Mehmet Doğru,Neslihan Sağaltıcı, Samandağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şahiye Say, Hikmet Say, Münip Çınar, Serkan Mirioğlu,Ayna Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ümit Sağaltıcı ziyaret edilerek,basın bayramları kutlandı.
Gerçekleştirilen ziyaretler esnasında Basının Demokrasilerin temel unsuru olduğunu belirten Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız; “ Demokratik toplumlarda basın olmazsa olmaz bir kurumdur. Çağdaş demokrasinin sağlıklı yürümesinin en önemli faktörü tam anlamıyla özgür bir basının varlığından germektedir. Yerel gazeteler de bu anlamda çok önemli bir yere sahiptir. Yerel gazeteler basının en önemli faktörünü içermektedir. Yerelde yayınlanan bir haberin mahiyeti ülkenin fotoğrafını, genel durumunu gösteren bir niteliktedir. Ülkenin aydınlık yarınlara kavuşması için demokrasilerin 4. kuvveti olan basına görevler düşmektedir. Basın bayramınızı kutluyor, Sizlere yayın hayatınızda başarılar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.
Ayrıca Samandağ Belediyesi basın,yayın ve halkla ilişkiler müdürlüğü personellerini basın bayramı kapsamında yemekte bir araya geldi. Başkan yardımcısı Mehmet Yıldız Personelin basın bayramını kutladı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar