Skip Navigation Links

Samandağlı Genç Sporcu Hakan Muhsin Hocaoğulları Türkiye’yi Temsil Edecek

Bulgaristan’da yapılacak olan

Samandağlı Genç Sporcu Hakan Muhsin Hocaoğulları Türkiye’yi Temsil Edecek

Spor   A+a-

“Uluslararası Kassabian Brothers Bulgarian U17 İnternation 2018 Badminton” Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek olan Samandağlı sporcu Hakan Muhsin Hocaoğulları(15) Başkan Nehir’i ziyaret etti.
Başkan Nehir, genç sporcuya bu nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendisine teşekkür etti.Başkan Nehir ,ilçemizin gençleri her zaman bizleri gururlandırarak önemli başarılara imza atıyorlar. Bizlerde her zaman gençlerimizin yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Genç sporumuzu kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.
Hakan Muhsin Hocaoğulları ,Belediye Başkanı Mithat Nehir’e ilgisinden ve desteğinden dolayı teşekkür ederek, Samandağ’ı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğini ifade etti.
 
23 – 26 Ağustos tarihleri arasında Bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek olan Hakan Muhsin Hocaoğulları, 2015 yılından bu yana Milli sporcu olarak Badminton dalında ülkemizi temsil etmekle beraber, 9 yıldır Badminton sporu ile uğraşıyor.
Hocaoğulları, 2012 yılında Kaymakamlık Kupasında küçük erkeklerde ikinci olarak seçildi. 11.06.2015’te 13 yaş altı Türkiye karışık çiftler üçüncüsü oldu. 2016 yılında Hatay ilinde 13 yaş altı şampiyonu oldu. 2016 – 2017 döneminde15 yaş altında ikincilik ve birincilik kazandı.2017’de 19 yaş altı Hatay İl Şampiyonasında çift erkeklerde birinci karışık çiftlerde ikinci oldu. 2017 yılında 17 yaş altında karışık çiftler birinci tek erkeklerde ikinci oldu. 2018 yılında çift erkekler ikincisi tek erkekler üçüncüsü oldu. Adana ve Malatya’da bölge birincilikleri kazandı.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet