Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Amerikan Kültürü İskenderun'da

Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları İskenderun'da 74. şubesini görkemli bir törenle açtı

Dünya   A+a-

Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları İskenderun’da 74. şubesini görkemli bir törenle açtı

Geçtiğimiz hafta sonu Mareşal Çakmak Caddesi Savaş Mahallesi 41. Sokak No:7 Kat: 2–3 adresinde açılan Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları İskenderun Şubesi Cihan Emir, Tuncay Toparlak ve Hakan Yeşildağ ortaklığı ile İskenderunlularla buluştu.
Açılışa İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yaşar Düzen ve Mustafa Kocacık ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları İskenderun Şubesi Ortağı Cihan Emir, Türkiye’nin en yaygın dil okulunu İskenderun’da açmaktan mutluluk duyduğunu belirtirken, “Amacımız kentimiz insanlarının çeşitli dillerde konuşmasını sağlayarak, onların da daha kültürlü olmalarını sağlamaktır. 4-6 kişilik sınıflarda dil eğitimi veren kurumumuzda sadece İngilizce değil, Almanca, Fransızca ve Rusça eğitimi de verilmektedir. Ayrıca ikinci yabancı dil eğitiminde de yüzde 80 indirim imkânı tanınmaktadır. Kursumuz ayrıca öğrencilere diksiyon ve Latin dansları gibi ücretsiz aktivitelerde sunacaktır” dedi.


Birçok yerde şubesi bulunan ve yabancı dil öğrenmeye yönelik birçok başarılara imza atan dil okulunun İskenderun’a açılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ise, insanlar arasında kullanılan ‘Bir lisan bir insan’ deyimini tekrarlayarak dil öğrenmenin önemine değindi.

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar