Skip Navigation Links

Atalar Koleji' nden Bu Kez de Şanlı Türk Ordusu'na Ziyaret

Atalar Koleji idareci, öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bir grup, Türk Ordumuzu temsilen Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Turgay Erdağ' ı makamında ziyar

Dünya   A+a-

Atalar Koleji idareci, öğretmen ve öğrencileriden/" target="_blank">nden oluşan bir grup, Türk Ordumuzu temsilen Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Turgay Erdağ’ ı makamında ziyaret etti.
Atalar Koleji Kültür Müdürü Jale Doğan ve Rehberlik Uzmanı Ercüment Köklü ile birlikte 7. sınıf

öğrencisi Şebnem Karabacak, 6. sınıf öğrencisi Ali Saygun Kayıkçı ve 5. sınıf öğrencisi Ege Erdağ tarafından Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Turgay Erdağ’ a çeşitli sorular yöneltildi.
Yedinci sınıf öğrencisi Şebnem Karabacak’ın sorduğu “Biz çocuklar için bu yıldan ne gibi beklentileriniz var?” sorusuna “Sizin için ve tüm dünyadaki çocuklar için barış istiyorum diyen Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Turgay Erdağ’a, Altıncı sınıf öğrencisi Ali Saygun Kayıkçı, “Bu görevin en zevkli ve en zor yanları nedir?” diye sordu. Çocukların sorularını bıkmadan yanıtlayan Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Turgay Erdağ’ın her sözü sevgi, araştırma, öğrenmeye dayalıydı.
Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Turgay Erdağ, tüm çocuklar için şöyle bir mesaj verdi; “Bana göre tüm çocuklar her şeyi öğrenmeye meraklı olmalı. Çevrenizdeki her şeyin nedenini ve nasılını sorunuz, araştırıp öğreniniz. Tüm dünyayı merak edin, öğrenin. Bilimi, bilimsel gelişmeleri öğrenin. Farklı dünyaları, farklı insan ve kültürleri tanımaya çalışın. Farklı yaşam biçimlerini öğrenin. Bunları gördükçe yaşam size daha güzel görünecektir ve her öğrendiğiniz yeni şey nedeniyle ufkunuz genişleyecektir.” dedi.
Çocuklarla çok güzel sohbet eden Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Turgay Erdağ’a, kültür Müdürü Jale Doğan teşekkür etti. “Değerli Türk Ordusuyla gurur duyuyoruz. Siz bizim güvencemizsiniz. Yeni yılda daha güçlü bir ordu görmek dileğiyle tüm askerlerimize mutlu yıllar diliyoruz.”dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet