Skip Navigation Links

Kaymakam Sarı: “Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Unutmayacağız”

15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde yaşanan hain darbe girişiminin yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Arsuz’da da çeşitli etkinliklerle anıldı.

Kaymakam Sarı: “Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Unutmayacağız”

Gündem   A+a-

Hafta boyunca camilerde mevlidi şerif okunması, Gençlik Kampındaki öğrencilere şehitlik ziyareti yaptırılması, şehit aileleri ve gazilerimiz ile birlikte şehitlik ziyareti ve yemek organizasyonu gibi etkinliklerle devam eden programlar 15 Temmuz akşamı saat 20:00 da başlayıp 00:30 da sona eren demokrasi nöbeti programı ile son buldu.
 
15 Temmuz Pazar günü saat 11:00 da şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yapılan şehitlik ziyaretinin ardından hep birlikte şehit aileleri ve gazilerimiz onuruna düzenlenen yemeğe katılım gerçekleşti.
 
Öğle namazı sonrası şehitlerimiz için mevlidi şerif okunurken akşam 20:00 da Arsuz kent meydanında yoğun bir katılımla demokrasi nöbeti programı düzenlendi.
 
Programa Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Garnizon Komutanı Cengiz Çoban, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 26. Dönem Milletvekili Fevzi Şanverdi, kurum amirleri, Siyasi ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları, şehit yakınları, gazilerimiz, mahallelerden katılımcılar, otel ve misafirhanelerde bulunan misafirlerin de yoğun katılımı ile düzenlenen programda şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, Kur’an-ı Kerim tilaveti, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, video sunumları, ilahilerin okunması ve mehteran gösterini düzenlendi.
 
Törende konuşma yapan Kaymakam Sarı, Bu destanı yazan Ömer Halisdemir, Ziya İlhan Dağdaş, Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit düşen Hataylı şehidimiz Gülşah Güler’i ve onlarla birlikte şehit olan tüm şehitlerimizin, gazilerimizin unutulmayacağı ve unutturulmayacağını iletti. Şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize minnet ve şifa dilediğini ifade etti.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet