Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HATMEK Kursiyerlerinden Gururlandıran Başarı

HATMEK kursiyerleri istedikleri okullara yerleşti.

HATMEK Kursiyerlerinden Gururlandıran BaşarıWeb
TV

Eğitim   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Hatay Mesleki Eğitim Kursları (HATMEK)’te resim kursuna gelen öğrenciler, ilgili liselere giriş için yapılan yetenek sınavlarında başarı elde etti.
 
Yetenekli vatandaşların kültürel faaliyetlerini arttırarak, liselere ve üniversite yetenek sınavlarına hazırlanan öğrencilere de destek sağladıklarını açıklayan eğitmen Ercan Delioğlan, HATMEK kursiyerleri olan Ayça Taze, Melike Çeliker ve Gülten Bozkurt’un Antakya Bedi Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi’ne yerleştiklerini açıkladı.
 
“YETENEK SINAVINA GİREN ARKADAŞLARIMIZIN İSTEDİKLERİ OKULA YERLEŞMELERİ BİZİ OLDUKÇA SEVİNDİRDİ VE GURURLANDIRDI”
 
Yetenekli insanların kendilerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri adına resim sanatında oldukça başarı elde ettiklerinin altını çizen Delioğlan, “ Vermiş olduğumuz kurslar ile birlikte öğrencilerimize sıfırdan başlayarak eğitimler veriyoruz. Yetenek sınavına giren arkadaşlarımızın istedikleri okula yerleşmeleri bizi oldukça sevindirdi ve gururlandırdı. Kendini resim sanatında geliştirmek isteyen herkesi HATMEK’e bekleriz. Büyükten küçüğe herkesin bu imkânlardan faydalanacağı bu güzel eğitim merkezini kazandıran Hatay büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
 
 
 
HATMEK Kursiyerlerinden Gururlandıran Başarı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş