Skip Navigation Links

Tosyalı İskenderun Port’a İlk Gemi Yanaştı

Demir-çelik sanayisinde 3 kıtada 20’nin üzerinde tesisle faaliyet gösteren Tosyalı Holding, liman faaliyetleri ile de farkını ortaya koyuyor.

Tosyalı İskenderun Port’a İlk Gemi Yanaştı

Ekonomi   A+a-

İskenderun 2. OSB’de kurulan 8 milyon ton kapasiteli Tosyalı İskenderun Port’a, ilk yük gemisi yanaştı. MV HOHE BANK isimli gemi yükünü boşaltırken, düzenlenen karşılama merasimde dualar okundu, kurban kesildi.
 
Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı, “Tosyalı İskenderun Port, ilimize ve ülkemize büyük katkı sağlayacak duruma gelmiştir. Dolayısıyla bugün çok mutluyuz” dedi.
 
‘Yatırımlarımıza Devam Ediyoruz’
 
Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı, Yavuz Tosyalı, şirketin üst düzey yönetici ve çalışanları, Gümrük Müdürü Şerafettin Bezci, Tosyalı İskenderun Port Liman Müdürü Serhat Nemutlu’nun katıldığı karşılama töreninde coşkulu bir atmosfer yaşandı.
 
Doğu Akdeniz’de 200 DWT kapasiteli büyük gemilerin yanaşabileceği sayılı limanlardan biri olan Tosçelik İskenderun Port, donanımıyla da göz dolduruyor.
 
Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı, 4.5 milyon ton kömür-3.5 milyon ton diğer yük olmak üzere, toplamda 8 milyon ton kapasiteli liman hakkında bilgi verirken, “Tosyalı İskenderun Port, şirketin liman hizmetleri ve lojistik ihtiyaçları karşılamanın yanı sıra, ihracat ve ithalat için de önemli bir alternatif oluşturacak” dedi.
 
Limanın, İskenderun ve bölge ekonomisi ile istihdama büyük katkı sağlayacağını belirten Tosyalı, “Ülkemize ve bölgemize hayırlı olsun. Tosyalı Holding olarak yatırımlarımıza devam ediyoruz” dedi. Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı, liman sahasında yetkililerden bilgi aldı, bir süre çalışmaları inceledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet